Hoofdstuk 11

18 1 0
                                    

Pov Maggy,

Ik parkeer mijn auto en stap uit. Ik loop naar de deur van mijn huis en ga naar binnen. Ik hang mijn jas op en zet mijn schoenen in de schoenen kast. Dan loop ik naar binnen en zie ik alleen Kaj op de bank zitten. ''Goede avond'' zeg ik. Kaj draait zich om en komt op me afgelopen. ''Hey Baby was het leuk in de studio'' vraagt hij en geeft me dan een kus. ''Ja ik heb 'Because of you' opgenomen en we hebben nog een nummer geschreven. Hij heet 'If i get my way'. En Ronnie Flex kwam langs we gaan samen een nummer maken'' Zeg ik. ''Dat is geweldig wanneer beginnen jullie'' vraagt hij. ''Vrijdag om 10:00'' zeg ik. Kaj knikt. ''Hey waar zijn Camilla en Matteo'' vraag ik. ''Uhm Matteo zit samen met Zoë op zijn kamer en Camilla die zit met haar vriendje op haar kamer''. Ik maak een 'o' gebaar met mijn mond. ''Wacht Camilla heeft een vriendje'' vaag ik verbaast. ''Ja en ze komen nu naar beneden'' zegt hij. Ik draai me naar de trap en daar zie ik Camilla met een jongen naar benden lopen. ''Mam, Pap dit is Jack mijn vriendje'' zegt ze. Ze kijkt Jack aan en hij plaats zijn lippen zachtjes op die van haar. ''Ahw dit is zo cute'' zeg ik. ''Mam'' zegt Camilla beschamend. ''Sorry mama houdt haar mond al'' zeg ik. ''Ik moet gaan doei Cammie'' zegt Jack. Ahw hij heeft een bijnaam voor haar. ''Doei Jackie'' ze geeft me nog een kus en loopt dan met hem mee naar de deur. 

Na een heel gesprek over Jack komen Matteo en Zoë de trap af gelopen. ''Hoi mama'' zegt Matteo. ''Hey Papa wat fijn dat je er ook bij bent'' zegt Kaj nep gekwest. Hij begint nep te huieln. ''Matteo ga papa eens op vrolijke'' zeg ik. Matteo geeft Zoë nog een kusje en loopt dan naar Kaj toe. Zoë komt naar mij toe en ik til haar op mijn schoot. ''Zo Zoë, Hoe gaat het met jou en Matteo'' vraag ik. ''Matteo is mijn vriendje nu'' zegt ze lachend. Ik kijk Kaj aan en hij mij. Hij heeft het dus ook gehoord. ''Oh en sinds wanneer'' vraagt Kaj. ''Sinds net'' Zegt Matteo.

Ik heb Dioni en Char even ingelicht dat hun dochter en mijn zoon samen zijn. Ze vonden het schattig en hadden het ook wel verwacht. ''Papa ik ben moe'' zegt Matteo. ''Ja papa ik ben ook moe'' zeg ik. ''Ik breng eerst Matteo even naar bed. Dan kom ik jou ophalen en stop ik je lekker in'' zegt hij. Ik grijns en hij begrijp meteen wat ik bedoel. Hij tilt Matteo op en brengt hem naar boven. Niet veel later komt hij zachtjes de trap af rennen. Hij rent naar me toe en tilt me van de bank. Hij draagt me naar boven en naar onze kamer. Ik zoen hem en hij legt me op bed zonder de zoen te verbreken. 


Omg zang duo met mijn idool 2Место, где живут истории. Откройте их для себя