Hoofdstuk 23

264 8 4
                                    

Hiervoor: Millie en Sadie hebben Anna gevonden.
_____________________________

Millie: Maar Anna hoezo ben je weggelopen?
Sadie: Dat wilde ik net gaan vragen!
'Ik was bij Noah en we zouden ergens gaan eten maar toen ik mezelf aan het klaarmaken was hoorde ik Finn.' Zeg ik.
Millie: En hoezo kwam je niet mij toe?
Ik was bang dat je het niet zou willen.
Sadie lacht. "Wauw." Zegt Millie. "Wat heb je aan?!" "Ik had voor dat restaurant deze witte broek en een glitter shirtje aan gedaan maar ik heb een vest erover heen gedaan, is het erg?"
"Hm, het kan nog." Zegt Millie.
Millie en Sadie geven me een knuffel.
'ik hoor Joe praten! Jullie moeten weg en zeggen dat ik hier niet ben. Ik kom zo snel mogelijk naar je huis Mills!', zeg ik.
Millie en Sadie lopen weg en zeggen tegen Joe, Caleb en Gaten dat ik er niet ben.
'Ze moet hier ergens zijn!' 'Het is niks voor Anna om weg te lopen.', zegt Caleb.
Joe: Inderdaad. Ik stuur haar een appje!
Shit! Ik moet hier weg anders horen ze m'n telefoon! Denk ik. Ik kijk om me heen en zie een ladder naar het dak...
'Nee! Ik stuur wel een appje naar Anna.' Zegt Millie. Ze kijkt Sadie aan met een angstige blik.
'Oke. Kom jongens we gaan verder.' Zegt Joe.

Anna's POV:
Ik kijk nog een keer naar Millie en Sadie die weglopen. En nog een keer naar de ladder.
'Maar wat is de reden dat je ruzie hebt?' hoor ik iemand zeggen. Noah... 'Weet ik niet. Ik heb niet echt ruzie, maar ze haat me, denk ik...'
Finn. Noah en Finn! Ik moet hier weg.
Ik hoor de stemmen dichterbij komen en klim de ladder op. Een minuut later sta ik op een dak. Ik kijk naar beneden en zie Noah en Finn lopen waar ik net was. 'Boe!'. Ik gil en val bijna naar beneden. Mijn hand wordt vastgepakt door iemand. Ik kijk achterom en zie Mike staan.  'Anna?! Waar ben je?!!' roept Noah. Ik probeer te praten maar er zit een hand tegen m'n mond gedrukt. Ik word mee getrokken naar de kant van de straat.
'Laat me los!!' probeer ik te zeggen. "Nee." "Anna we komen eraan!!" Roept Noah en ze klimmen de ladder op. Mike lacht en houdt mij op de rand van het dak vast.
"Laat haar nu los!" Dat was Finn. Zoiets heeft hij al lang niet gezegd! Mike haalt zijn hand weg voor mijn mond en zegt: "Je kan kiezen. Of je zoent me en neemt weer verkering met mij of ik laat je vallen en dan ben je dood."
F*ck f*ck F*CK!!! Ik vind hem niet leuk maar anders ga ik dood. Ik kijk Noah en Finn aan maar Finn loopt weg. Noah knikt ja naar mij.
'Oke. Ik doe de eerste...' stotter ik.
Mike trekt me naar een stukje gebouw dat op het dak is en duwt me tegen de muur aan.
Ik ben bang. Wat als hij te close gaat doen?!
Mike doet z'n hand bij m'n zij. Hij komt dichterbij met zijn gezicht en zoent me. Ik probeer zo min mogelijk mijn mond dicht te houden maar het lukt niet. Hij doet zijn hand onder m'n shirt. Ik doe mijn ogen open en zie dat Finn weg is. Noah staat er nog steeds. Noah kijkt bezorgt naar mij en zwaait. Ik knik nee naar hem en krijg tranen. Hij mag me niet in de steek laten met Mike! Ik ben zo bang...
Mike gaat langzaam met zijn hand naar boven.
Ik voel tranen komen maar probeer ze tegen te houden. "M Mike." Probeer ik te zeggen, maar ik stotter. Hij negeert me en gaat verder. Er vallen tranen langs mijn kaak en haal Mike's hand weg. "Wat doe je?" zegt hij. "Ik wil het niet." "Ja dus?" "Ik wil het niet!" zeg ik. "Ik ben je vriendje dus je doet maar wat ik wil!". Mike is echt gemeen, hij denkt niet eens aan mij!
"Asshole!" En ik ren naar de ladder en probeer naar beneden te gaan. Mike pakt de capuchon van mijn vest waardoor ik niet verder kan.
"Laat me los!!!" Schreeuw ik. Mike mompelt iets maar ik kan het niet horen. "IK ZEI LAAT ME LOS!!!" "Nee." Mike is echt een rotjoch!
"Laat haar los. Nu!" "En wie ben jij? Pappie?"
Joe! "Laat haar los." "En wat als ik het niet doe?" "Laat haar los of ik gooi je van het dak af." "Nu ben ik bang!" "Joe laat maar gaan."
"Laat maar gaan?! Wat denk je nou?"
Ik kijk Mike aan. Hij ziet er erg boos uit...
Ik kijk voor me en zie iemand lopen met een steen. "Shit!" Mike wordt geslagen tegen zijn been en valt op de grond. Ik kan met nog net vast pakken aan de ladder. Ik kijk omhoog en zie Finn staan.
_______________________________

Ik ga het vanaf nu zo schrijven ^^.

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now