Hoofdstuk 33

240 7 24
                                    

Zaterdag 11:05
Ik word wakker. "Goodmorning." Zegt Finn zachtjes. Hij staat naast het bed kleren op te ruimen. Ik schrik van hem en giechel. "Goodmorning babe." Ik ga rechtop zitten en kijk naar hem. "Wat ben je aan het opruimen Finnie?" Vraag ik verbaasd. "Mijn kleren. Ik slaap hier de hele vakantie sowieso." "Wie zegt dat?" "Ik." Zegt hij glimlachend. Ik lach en gooi de deken van me af. "Het is warm!" zeg ik gapend. "Het is 26 graden!!" Zegt Finn nadat hij heeft gekeken op zijn telefoon. "Naar het buitenzwembad?" Vraag ik blij. "Okay!" Zegt hij kijkend naar mij. Ik stap uit het bed en spring op Finn. Ik duw hem op het bed en kietel hem. Hij lacht heel hard. Na een tijdje zegt hij: "I-ik ge-ef me o-o-ver!". Ik stop met kietelen en lach. "Love you!" Zeg ik glimlachend. Hij kijkt me aan met zijn glinsterende, diepe, bruine ogen en glimlacht met zijn dikke lippen. "Ik kan het niet. Ik moet je zoenen." Zeg ik zacht. Ik pak zijn hoofd vast en zoen hem. Na een paar seconden stop ik en dan wordt er aangebeld. "Wacht even." Zeg ik en ik loop de kamer uit. Ik ren de trap af en doe de deur open. "Sam!!" Roep ik en geef diegene een knuffel. "Hey schat!" Zegt Sam. Finn komt aanlopen en kijkt ons raar aan. "Oh je hebt een vriendje." Zegt hij teleurgesteld. "Ja! Sam dit is Finn Wolfhard, Finn dit is Sam de Bruin!" Zeg ik blij. "Wie is dit?" Vraagt Finn. "Een vriend uit Nederland!" "Ehum beste vriend." Zegt Sam zacht. Ik laat Sam binnen en ga op de bank zitten. Finn zegt dat ik mee moet komen en ik loop naar de gang met hem. "Je hebt nooit verteld dat hij kwam!" Zegt hij hard. "Niet zo hard Finn! Ik wist niet dat hij kwam maar ik hoop niet dat hij hier blijft slapen." Zeg ik. "Wat nou als hij wel blijft slapen? Dan heeft hij pech want we gaan vandaag met zn 2en zwemmen!!" "Jaahaa!" Zeg ik tegen Finn. Ik loop de woonkamer in. "Sam, je kan hier niet lang blijven want ik ga samen met Finn zwemmen." "Oh okay." zegt Sam teleurgesteld. "Sorry." Zeg ik zacht. "Nou dan ga ik maar weer. Fijn je weer gezien te hebben an! Doei!" Zegt hij. Hij zegt gedag en gaat weer weg. "Jij je zin." zeg ik tegen Finn. Hij kijkt me aan en ik loop terug naar boven. Ik pak een kort spijkerrokje en een wit shirtje met een knoop erin. Ik trek het aan en pak een bikini. Deze:

Ik stop mijn bikini en zwembadspullen in een tas en doe mijn makeup op

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Ik stop mijn bikini en zwembadspullen in een tas en doe mijn makeup op. Ik hoor Finn naar boven lopen. Hij doet de deur open en loopt naar me toe. "Niet boos zijn schatje." Zegt hij terwijl hij op mijn hoofd leunt. "Ik ben niet boos." Zeg ik en ik buig mijn hoofd naar achter om Finn een kus te geven. Finn pakt zijn spullen en doet het in mijn tas. "Komen er nog meer mensen?" Vraagt hij. "Nope. Er zullen vast mensen zijn die naar ons roepen ofzo." Zeg ik. "Okay." Zegt Finn giechelend.

12:40
Ik sta buiten op Finn te wachten. Ik heb mijn fiets alvast klaar gezet zodat ik bij Finn achterop kan. Ik zet de tas in mijn mand en wacht totdat Finn komt. Na een paar minuten komt Finn naar buiten lopen. "Ben der." Hij stapt op de fiets en ik spring achterop. Na een kwartier fietsen zijn we aangekomen. Ik pak de tas uit mijn mand en loop samen met Finn hand in hand naar de balie. "Finn Wolfhard en?" Vraagt de vrouw achter de balie. "Anna Pessy." Zeg ik. "Okay, welkom! Veel plezier." Zegt de vrouw. Ik loop verder met Finn en leg de tas en handdoeken neer in het gras. Ik zeg dat ik me ga omkleden en loop naar een omkleedruimte. Ongeveer 10 minuten later kom ik terug lopen in mijn bikini. Ik hoor een paar jongens fluiten maar negeer ze. "ANNAA!!!" Hoor ik iemand roepen en ik kijk rond maar ik zie niemand die ik ken. Ik loop verder naar Finn en trek hem omhoog. Hij loopt met me naar een glijbaan en terwijl we in de rij staan te wachten komt er een groep mensen naar ons toe. Een jongen zegt Finn gedag en de rest zwaait even. "Wie is dat?" Vraag ik met een raar gezicht. "Jack." Zegt Finn lachend, "Een goede vriend haha." "Oh hij is niet verkeerd." Zeg ik blozend. "Vind je m'n beste vriend leuk terwijl je met mij hebt?" Zegt Finn lachend. "Nee Tuurlijk niet!!" Zeg ik giechelend. Ik loop met Finn verder de trap op en als we vooraan staan pak ik Finn's hand. "Klaar voor?" Vraagt hij. "Zeker weten!" Zeg ik blij en ik trek hem mee de glijbaan op. Terwijl we naar beneden glijden gil ik hard en Finn lacht. We plonsen het water in en ik moet ook lachen omdat er allemaal water in mijn mond is gekomen. We gaan in nog een paar andere glijbanen en na de laatste glijbaan lopen we naar onze handdoeken. Terwijl we erheen lopen wordt er op mijn kont geslagen. Ik kijk om en fluister tegen Finn: "Er werd op m'n kont geslagen.". Finn kijkt me raar aan en zegt dat we het moeten negeren. "Je bent te lekker voor andere mensen." Zegt hij lachend en hij legt zijn arm om mijn schouders. Ik lach zachtjes en kijk naar Finn. We gaan op de handdoeken zitten en ik ga liggen. "Ik ga even naar Jack oké? Ik ben zo terug." Zegt Finn. Ik knik en zet mijn zonnebril op.

New friends | Finn WolfhardOnde as histórias ganham vida. Descobre agora