Hoofdstuk 32

186 4 4
                                    

Vrijdag 7.15
Ik word wakker en loop gelijk naar beneden. Ik maak pannenkoeken voor Mills en mij. Na een half uurtje komt Millie aan lopen met een rommelige knot en haar pyjama aan. "Goedemorgen slaapkop." Zeg ik lachend. Millie kijkt me met een moe hoofd aan en glimlacht. "Het is de laatste dag voordat we de meivakantie hebben dus ik ga vandaag weer naar school." Zeg ik. "Oh oke." Zegt Millie zacht. Ik geef haar 2 pannenkoeken en we eten ze op. Als ik klaar ben loop ik naar boven en trek ik een witte broek met een gestreepte croptop aan. Ook doe ik mijn makeup op en doe ik nog een beetje haarlak in mijn krullen. Ik loop naar beneden en trek mijn zwarte Nikes aan.

7.50
Ik ren naar buiten en fiets heel snel naar school. Op het schoolplein kijkt iedereen mij aan en er wordt over mij gepraat. Ik loop naar Naomi en de andere meiden en loop samen met hun naar het lokaal. Jordan tikt mijn schouder aan en ik draai me om. "Ik moet gaan sorry." Zeg ik snel. "Wie is dat?" Vraagt Mila nieuwsgierig. "Een jongen die ik in de gang tegenkwam." "Heb je met hem?" Vraagt Roos. "Nee ik heb niet met hem!" Zeg ik best hard. Gelijk kijken mensen in de gang me aan en ik loop snel door. In de klas ga ik achterin zitten en Naomi komt naast me zitten. "Je hebt met Noah." zeg ik terwijl ik wegkijk. "Ik mocht het niet zeggen sorry." Zegt ze. "Ik ben niet boos hoor. Ben alleen niet in de goede mood vanwege Noah. Hij is boos." Zeg ik sip. "Ga na school naar hem toe. Hij is alleen thuis." Zegt ze. Ik knik naar Naomi en wacht tot school voorbij is. Na school loop ik naar mijn kluis. Er hangt een briefje aan:

Anna is de grootste slet van NY.
Ze heeft elke week een ander vriendje!
F*ck you Little shit!

Ik trek het briefje eraf en frommel hem op. Ik doe m'n kluis open en er vallen allemaal papiertjes uit. Op een paar staan lieve berichtjes maar op de rest allemaal haat. Ik krijg tranen in mijn ogen maar probeer het niet te laten zien. Ik gooi de briefjes in een prullenbak en ren naar mijn fiets. Ik fiets huilend naar Noah en als ik bij hem aan komt bel ik aan. Hij doet open en kijkt me bezorgd aan. "Wat is er Anna?" Vraagt hij bezorgd. "Ik heb allemaal haat brieven gekregen." Zeg ik huilend. "Het is allemaal niet waar An dat weet je zelf ook." Zegt hij lief. Ik loop naar binnen en ga op de bank zitten. "Sorry dat ik zo deed Noah." Zeg ik tegen hem. "Maakt niet uit."

17:30 bij Noah thuis.
Ik ben met Noah in de keuken pizza's aan het maken. Zometeen komen Naomi en Finn! Noah is met meel aan het gooien naar mij dus ik smeer meel in zijn gezicht. Om 18:00 wordt er aangeklopt dus ik loop naar de deur toe. Finn staat in de deuropening en geeft me een zoen. "Hey lekkerding!" Zegt Finn blij. "Hey schat." Zeg ik terug. Hij loopt naar de keuken en zegt Noah gedag. Naomi komt er ook aanlopen dus wacht ik op haar. Ze geeft een knuffel en loopt dan naar Noah toe. De pizza's zijn klaar en we gaan aan tafel zitten. Naomi en Noah naast elkaar en Finn en ik naast elkaar. We praten over veel dingen en ruimen de tafel af. We hebben afgesproken met Sadie, Gaten, Caleb, Joe, Natalia en Charlie om vanavond een film bij Noah te kijken. Ik ga op de bank zitten met Finn en we praten met elkaar. Noah en Naomi zitten nog aan tafel. Even later word ik gebeld door Joe.
Belgesprek:
J: Hey an!
A: Hoi!
J: Ik ben nu met Natalia en Charlie onderweg naar Caleb's huis!
A: Mooi zo!
J: Sadie en Gaten zijn bij Caleb dus als we hun hebben opgehaald komen we naar Noah's huis toe!
A: Oké ik zie je zo. Doei!
J: Tot zo!
Ik hang op en leg mijn telefoon weg. Finn trekt mij naar hem toe en ik ga tegen hem aan liggen. "Ik hou van je." zeg ik zachtjes tegen Finn en ik glimlach een beetje. "Ik ook van jou cutie." Zegt hij lief. Na een half uurtje is de rest aangekomen en kijken we de film 'DUDE' op Netflix. Als de film is afgelopen gaan Natalia, Charlie en Joe weg. We zeggen gedag en gaan weer op de bank zitten. "Laten we doen, durf of waarheid spelen!" Zegt Gaten. "Okay." Zegt Sadie lachend. "Ik begin!" Zegt Gaten blij. "Doen, durf of waarheid aan Noah!" "waarheid." Zegt Noah. "Heb je met Naomi?" Vraagt Gaten. "Ja!" zegt Noah en geeft Naomi een kus. "Aan Caleb." "Waarheid!" "Vind je iemand leuk?" Vraagt Noah. "Nee, Lucas wel." Zegt hij lachend. Sadie moet lachen en kijkt Caleb aan. "Ik geef hem aan Finn." Zegt hij beslissend. "Doen." Zegt Finn zacht. "Geef iemand uit deze kamer een kus!" Finn kijkt de kamer rond en loopt richting Millie. Ik kijk Millie raar aan en kijk daarna verdrietig weg. Finn trekt Millie omhoog. "Grapje." Zegt hij. "Anna kom hier." Zegt Finn en hij kijkt naar me. Ik sta op en loop naar Finn en als ik voor hem sta pakt ie me stevig vast en geeft me een kus. Ik bloos en loop terug naar de bank. Als het 22:00 is stoppen we en iedereen gaat naar huis. Naomi blijft bij Noah slapen en Finn komt bij mij.

Ik doe mijn bontjas aan en Finn doet zijn jas ook aan. Ik loop in het donker met Finn naar mijn huis. Hij pakt mijn hand vast en wrijft met zijn duim over de bovenkant van mijn hand. "Ik ben moe." Zeg ik zachtjes en ik kijk naar Finn. "Je hebt zoveel meegemaakt Anna dus het is erg logisch. Rust morgen naar even goed uit." Zegt hij lief. Ik doe de deur open en doe m'n jas en schoenen uit. Ik loop naar boven en hou Finn's hand nog steeds vast. Ik loop mijn kamer in en spring het tweepersoonsbed op. Finn komt aanlopen in een trainingspak en ik loop naar de kast om een pyjama te pakken. Ik trek m'n pyjama aan en loop dan terug naar het bed. Finn ligt al onder de dekens en ik trek de deken omhoog om eronder te kunnen gaan liggen. Ik schuif tegen Finn aan en leg mijn hoofd op zijn borst. Finn geeft een kus op mijn wang en ik krijg een kleine glimlach op mijn gezicht. "Wat gaan we deze vakantie doen?" Vraagt hij. "Je kan hier blijven slapen." Zeg ik zachtjes. "Was ik al van plan." Zegt Finn lachend. "En de begrafenis van m- mama." zeg ik terwijl ik zachtjes begin te huilen. Finn troost mij en aait over m'n arm. "Ik mis der zo erg Finn." Zeg ik huilend. Ik kijk Finn aan met m'n behuilde gezicht en hij veegt de tranen weg. "Het komt goed schatje.". Ik knik en leg mijn hoofd weer neer.

23:50
Finn's POV:
"Ik ben blij dat ik weer met Anna heb. Ik kan niet zeggen hoe veel ik van haar houdt! Dit wordt zeker weten een leuke vakantie." denk ik.
Ik kijk naar Anna, ze slaapt naast me. Ik pak mijn telefoon en app Joe.

Mommy Steve

Hey, I need your help.

Tell me

Ik heb dus weer met Anna...
maar ik weet niet hoe ik me
moet gedragen

Tja. Doe close met haar.
Laat zien van wie ze is!

Okay Thanks.

Altijd hier kleintje.

Ik ben niet klein..
Slaaplekker

Slaaplekker

Ik leg mijn telefoon weg en ga ook slapen.
_______________________________
Ik ben op vakantie dus ik hoop veel delen!

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now