Hoofdstuk 29

286 9 20
                                    

"Hallo meneer." Zeg ik beleefd tegen de man achter de kassa. "Goedemiddag! Komt u voor de ontworpen jurken?" Vraagt hij. "Ja daarvoor kom ik." Zeg ik terwijl ik mee loop met de meneer. Hij doet een deur open en laat me naar binnen lopen. "Als u het weet zegt u het maar." Zegt hij en de man loopt weer weg.
Ik loop de kamer rond en probeer Anna in de jurken te zien. Na een kwartier weet ik het en ik loop naar de man toe. "Ik weet het." Zeg ik blij. "Welke wordt het?" vraagt de man aan mij.
Ik loop naar de blauwe jurk. "Deze!" zeg ik enthousiast. Ik betaal de blauwe jurk en nog een jurk. Ook betaal ik de man voor het ontwerpen van de jurken. "Dankuwel meneer!" Zeg ik en ik loop de winkel uit.
( ik vond deze jurk mooier en ik ga andere jurken ook nog gebruiken! )
Even later kom ik aan bij een gebouw. Ik klop aan en een mevrouw doet open. "Hey Naomi! Waar kan ik mee helpen?" zegt ze lief. "Hey Liv! Ik heb je hulp nodig met het stylen van Anna!" zeg ik.
Ik stap naar binnen. Het is een groot huis en is in een tumblr style. "Loop maar naar de studio." boven en leg je spullen maar neer!" Ik doe wat ze zegt. Ik ben hier al vaker gekomen want Liv is de beste vriendin van mijn moeder. Terwijl ik naar boven loop denk ik aan Anna. Wat is ze nu aan het doen? Ik loop de eerste kamer rechts in en doe de blauwe jurk om een paspop heen zodat de jurk netjes blijft. De andere jurk doe ik in de kast. Het is een grote witte kamer met een paar stoelen en een tafel. Ook hangt er een grote spiegel aan de muur. Na 5 minuten word ik gebeld. Het is Caleb.
Belgesprek.
C: Naomi waar ben je?
Bij Liv. De stylist voor Anna.
C: Het feest wordt verzet naar morgen.
Maar dan hebben we school!
C: Nee! De school is het gebouw voor het feest!!
Echt?! Hoe hebben jullie dat geregeld?!
C: We zijn bekend. Dus hebben we dat gebruikt.
Oh maar Anna kan niet alleen blijven. Ik ben bang dat ze weer in haar arm gaat snijden.
C: Ik kan er wel voor zorgen dat Sadie bij haar gaat slapen. Maar waarschijnlijk moet Zoë dan ook.
We kunnen wel een girlsnight doen! Zeg maar tegen de meiden dat ze om 5 uur bij Anna moeten zijn.
C: Zal ik doen! Tot morgen Naomi!
Doei!!

Ik hang op en loop naar beneden. "Het is verzet naar morgen." Zeg ik tegen Liv. "En Anna moet vannacht alleen slapen?" Vraagt ze. "Nee we houden een girlsnight!" "Jullie mogen wel hier hoor. Ik ben vannacht bij een vriendin." Zegt ze aardig. "Echt? Dankje liv!" Zeg ik blij terwijl ik haar een knuffel geef. "Ik ben er altijd voor je he. Dat weet je toch?" "Je bent net als een tweede moeder voor me!" Ik zeg gedag en loop de deur uit. Er komen 2 meiden aan rennen. "Hey!!" zegt een meisje met zwart haar. "Oh eh hey?" Zeg ik verbaasd. "Jij bent toch de vriendin van een Anna?" Vraagt een meisje met roodachtig haar. "Ja dat is mijn beste vriendin. Hoezo?" "We hebben gehoord dat ze met Finn Wolfhard heeft gehad!!" Zegt het meisje met het zwarte haar weer. "Oke maar wie zijn jullie?" Vraag ik geïrriteerd. "Ik ben Scarlett! En dit is Luna!" Zegt het meisje met het rode haar. "Maar heeft ze met Finn gehad?!" Zegt Luna. "Ja. Nou goed? En laat hun even met rust, geen stalker gedoe meer." zeg ik en ik loop weg. Even later kom ik aan bij de studio van Stranger Things. Ik klop aan op de deur.
Joe doet open en zegt: "Hey kleintje!" en geeft me een knuffel. "Ik ben niet klein!" ik loop door en zie een scène van seizoen 3. Als de scène is afgelopen komen Caleb en Gaten naar mij toe. "Hey Naomi!" Zeggen ze tegelijk. "Hey." Ik gaf een knuffel aan ze en liep naar de kamer van de kinderen. Als ik aan kom hoor ik een gitaar. Finn is er. Ik klop aan en hoor Millie schreeuwen dat Finn moet stoppen. Als de deur open gaat ren ik naar binnen en val op de bank. "Even over morgen!! Jullie zorgen dat IEDEREEN er is om half 5! En IEDEREEN helpt mee!" Zeg ik. "Oké we proberen het. En alles moet leeg in de kantine toch?" Vraagt Millie. "Ja, er moeten een paar tafels en stoelen aan de zijkanten." "Oké." Na een half uurtje sta ik op. "Let's Go." Ik geef iedereen een knuffel. "Naomi wacht." Zegt Noah schamend. "Noah is er iets? Kom even mee." Ik loop met Noah naar de kamer ernaast.
"Wat is er Noah?" Vraag ik. "Je mag het aan niemand vertellen." Zegt hij en hij loopt naar een bank in de kamer. Ik ga naast hem zitten en kijk hem aan. "Noah?" "Naomi ik vind je leuk." Ik pak zijn handen en zeg dat ik hem ook leuk vind. Ik leuk tegen hem aan. "Dus we hebben nu met elkaar?" "Ja. Laten we gaan trouwen. Nee grapje love you." Ik moet lachen en ik geef Noah een kus. "I love you too babe." Zegt Noah lief. Na een kwartiertje wordt ik geroepen om naar Anna toe te gaan.
_______________________________
Hey babes ♡ uuh beetje info over mijn week.
1. Ben Mn 2 beste vrienden verloren omdat ze me gingen haten zonder reden.
2. Ben er achter gekomen dat degene die ik echt heel erg haat me leuk vind...
3. Veel ruzies gehad.
4. Toetsen gehad waar ik niet voor had geleerd :)
5. Verveeld en No makeup.
6. Veel gehuild en 1 van die redenen is omdat ik Finn mis ? I'm weird.

Aantal woorden: 982

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now