Hoofdstuk 25

261 9 4
                                    

Hiervoor: Ik loop zachtjes naar boven.
_____________________________
Als ik boven ben ga ik tegen de muur naast de jongens kamer staan.
"Maar Nick wat moet ik doen?!" ... "Dat kan ik niet." ... "Ze vindt me niet leuk!" ... "Wat?" ... "Ik vind haar leuk maar zij mij sowieso niet!" ... "Waarom?" ... "Oke. Haar naam is Anna." ... "Dus ik moet zeggen. Anna sorry van alles ik vind je nog leuk?" ... "Nick dat is raar." "Ik ga doei big brother!" ....

Finn's POV:
Ik belde net met Nick (mijn broer). Ik moet dus tegen Anna zeggen dat ik der nog leuk vind maar ik durf niet. Echt niet!

Omg dat was Finn! Sh1ttt! Omg hij komt eraan! Ik ren de kamer in naast de jongenskamer. Ik doe het licht aan en kijk om mij heen. Het is een grote kamer met allemaal
mooie, dure spullen. Ik ga op het lichtroze twee persoonsbed zitten en kijk naar het witte plafond. Er hangt een gouden kroonluchter.
Ik sta weer op en loop door de kamer. Ik zie een wit chic bureau met een mooie stoel. Er ligt een zacht kleed en aan de muur hangt een grote spiegel. Ik ga voor de spiegel staan en zie dat er lichtroze fotolijstjes staan op de kast. Ze zijn leeg. Ik kijk in de lades van de kast. Niks zit erin. Het ziet eruit dat dit de kamer van niemand is. Ik loop langs de muren en voel een deur in de muur. Ik duw en trek een beetje aan de hendel en de deur gaat open. Een f***ing inloopkast! Ik stap naar binnen en kijk om me heen. Super veel glitters, zoveel kleuren, dagelijks kleding, feest kleding VAN ALLES! Ohmygod! Dit is echt mijn droom kamer sinds klein af aan... Ik loop verder de kast in en pak wat kleren: Een zwarte lange jurk met super veel glitters, een wit strak jurkje, een donkerblauwe jurk die Millie droeg op 'good Morning America' en nog een paar kledingstukken. Ook pak ik hakken: Donkerblauwe matte hakjes en witte hakken. Ik ga de kast uit en doe de kleren aan. Ik kijk in de spiegel en vind de kleren erg mooi! Het blauwe jurkje staat erg leuk en de zwarte is zoooo mooi!!  Ik heb het witte jurkje en de donkerblauwe, matte hakken aan en zoek Mn telefoon. O ja. Die ligt beneden! Dom van me. Nu moet ik hierin naar beneden...

Ik loop naar beneden en klop op de deur. "Deur is gewoon open!" roept Caleb. Ik doe de deur langzaam open en loop naar binnen. *fluit* "Damn!!!!!" "JE BENT KNAP!" "Omg Anna!!" "Ik word nog blind!" Noah rent naar mij toe en tilt mij op. "Kijk Mn bestfriend slayen dan!" Ik bloos en moet lachen. "Mag ik weer op de grond?" vraag ik lachend aan Noah. Ik loop verder en ga bij de anderen op de bank zitten. "Eh hoi." Zeg ik verlegen. "Waar heb je die kleren vandaan?" vraagt Millie. "Een kamer naast de jongens kamer." zeg ik blozend. "Oh ja." zegt ze. "Waar is Finn?" vraag ik bang. "Die is in zn kamer, hoezo?" "O eh niks." Zeg ik verlegen. "Anna loop is met mij en Mills mee." Zegt Noah. Ik loop met Millie en Noah mee naar de gang en ze beginnen te praten.

"Hoezo wil je weten waar Finn is?" "Omdat ik hem heb horen praten tegen zijn broer." "Wat zei hij?" "Hij vindt me nog leuk..." zeg ik terwijl ik naar de grond kijk. "Omg." Zegt Noah. "Hij moet het van Nick zeggen tegen mij." "Bereid je maar voor." zegt Millie. "Wat is het volgende event waar jullie heen moeten?" (FF tussendoor: dit is voor de SAG awards en het is niet hetzelfde daar! Niks is het echt leven in dit boek lol.) "Sag Awards." Zeggen Millie en Noah tegelijk. "Oh Okay." "Kan ik weer gaan?" "Nee." Zegt Noah. "Ik moet nog wat zeggen, Anna." Zegt Millie terwijl ze mijn hand pakt. "Die kamer. Die kamer is van jou." "Je mag hier komen wonen als je dat wilt." "Meen je dat?! En mijn moeder dan??" Zeg ik geschrokken. "Je mag zelf bepalen." "Okay! Ik moet naar mijn moeder toe!" Ik loop de woonkamer in en vraag wie mij kan brengen. Ze staan allemaal op en zeggen dat ze kunnen. "Ga allemaal maar mee dan!"

We fietsen naar mijn huis en ik zeg dat ze hier moeten wachten. Ik stap van Noah's bagagedrager af en loop naar de deur. Ik klop aan en de deur wordt opengedaan maar ik zie niet wie. Ik stap naar binnen.
"AAAAAAAAAAH!!!!" De andere rennen naar binnen en schrikken. Ik huil. Ik ben gebroken. Dit kan niet waar zijn!
_______________________________
Okeeeee. Please volg ff @liefssannaa op instagram!!💛💛💛

New friends | Finn WolfhardWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu