Hoofdstuk 34

194 3 11
                                    

Zondag 09:47
Ik word wakker en kijk of Finn er nog ligt. Nee dus. Hij is beneden. Ik stap uit bed en loop naar beneden. Ik besef dat ik de trui nog aan heb. Ik ga de woonkamer in en roep Finn. "Finn??" "Finn!!!" Ik roep hem een paar keer maar ik krijg geen antwoord. "Hij is vast boodschappen doen ofzo." Zeg ik tegen mezelf. Ik loop terug naar boven om te gaan douchen maar hoor de douche al aan staan. Ik doe de deur open en stap naar binnen. "Hey lekkerding." Zeg ik. "Nu even niet Anna." Zegt Finn kortaf. "Niet zo chagrijnig Finnie." Zeg ik. "Ik vertel het zo ga nou even weg." Ik loop weg en sluit de deur. Gelukkig hebben we 2 badkamers dus ik loop naar de andere badkamer en stap onder de douche.

10:05
Ik stap uit de douche, droog me af en pak kleren. Ik pak Tommy Hilfiger ondergoed en een korte jumpsuit omdat het warm is.

Ik trek mijn kleren aan en pak zwarte Vans.
Ik loop naar beneden en leg mijn schoenen in de gang, dan loop ik naar de bank en ga ik zitten. Na een paar minuten komt Finn aanlopen in een joggingsbroek en gaat naast mij zitten maar kijkt de andere kant op. "Schat?" Hij negeert me. "Schatje wat is er?" Vraag ik bezorgd. Finn kijkt om en ik kijk hem aan in rode ogen. "Wat is er gebeurd?!" Vraag ik bang. "Natalia ligt in het ziekenhuis." Zegt hij met een bang gezicht. "Omg. Wat heeft ze!?" Vraag ik bang. Ik krijg tranen in m'n ogen en Finn zegt dat ze een ongeluk heeft gehad en dat Natalia geopereerd moet worden. Ik geef Finn een stevige knuffel. "Het komt goed Finnie." Zeg ik fluisterend. Hij knikt en loopt naar boven om andere kleren aan te trekken. Ik ga naar de keuken en pak een mes. "Moet ik het doen of niet." Denk ik. Ik pak m'n telefoon en app Noah.

Boybestfriend ❤️

Noah...

Ja?

Ik sta met een mes in m'n hand
maar ik weet niet wat ik moet doen.

Hoe bedoel je?

Je weet wel

NEE
NIET DOEN
ANNA
IK MEEN HET
ANNA!!!!!!!!!

*Ik pak het mes bij het scherpe deel vast en knijp erin. Het bloed stroomt er vanaf en ik begin hard te huilen.*

ANNA STOP
ALSJEBLIEFT

Ik weet het niet Noah😭😭😭😭
Ik kan er gewoon niet meer tegen!!!!

Anna je bent sterk
Je kan het
Dus niet doen
Je maakt zo veel mensen
ZO verdrietig!!!!!

😭😭

Anna ik meen het!
NIET DOEN.
________________________________
Finn komt naar beneden rennen en roept mijn naam. "ANNA WAAR BEN JE!!!!" Schreeuwt hij maar hij hoort me huilen. Hij ziet het bebloede mes liggen op het aanrecht maar ziet mij niet omdat ik op de grond zit. "NEEE!!!" Schreeuwt hij huilend. Hij rent naar de keuken en ziet me zitten. Hij kijkt opgelucht en glijd op de grond. "Wat heb je gedaan?!" Ik kijk huilend naar hem. Ik laat mijn hand zien en ik kijk bang. "Ik pak verband!" Hij rent naar de gang en haalt een verbanddoos. Hij komt terug rennen, verbind mijn hand en veegt m'n tranen weg. "Altijd met mij praten Anna!" Zegt hij. "Sorry Finnie." zeg ik huilend en bang. Ik laat me tegen Finn aan leunen en de tranen lopen over mijn wangen. Even later zit ik op de bank. Ik ga liggen en val in slaap. Als ik wakker wordt hoor ik Finn praten met iemand, maar ik doe alsof ik slaap.

"Ja ze ligt nu te slapen." ... "Ze heeft in haar hand gesneden en huilt heel vaak." ... "Ik probeer haar bezig te houden zodat ze niet aan erge dingen denkt." ... "Vanavond gaan we naar het dak." ... "Wat?" ... "Nee ik ga het niet doen met haar." ... "Ze is 14 en ze wilt het niet." ... "Jack enzo gaan mij of haar dat niet dwingen!!" ... "Nick stop oké." ... "Ze heeft een jumpsuit aan dus het is goed." ... "Ik ga, doei." ... "pfff." .

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now