Hoofdstuk 31

201 7 8
                                    

Hiervoor: Millie, Sadie, Naomi en Anna gaan een girltalk houden.
_______________________________
"Oke begin maar." Zeg ik. We praten over een paar dingen hoe het met mij gaat als Sadie mijn hand pakt. "Dit is de belangrijkste vraag." zegt ze, terwijl ze mij serieus aan kijkt. "Vraag dan." Zeg ik nerveus. "Ben je nog op Finn?" Vraagt Naomi snel. "Uh j- ja." Zeg ik blozend. "Praten jullie nog met elkaar?" Vraagt Millie. "Nee." Zeg ik verdrietig. "Anna..." zegt Sadie voorzichtig. "Ik heb hem gezien." Zeg ik. "Wie? Finn? Wanneer?" Vraagt Naomi. "Gister, met een meisje." Zeg ik verdrietig. "Wat?!" Zegt Millie hard. "Zoenend." Zeg ik en ik begin te huilen. "Ik ga hem bellen. Nu!" Zegt Naomi boos. Naomi staat op en loopt weg. "Agh schatje kom hier." Zegt Sadie troostend. Ik ga tegen Sadie aan zitten en ze slaat een arm om mij heen. "Zullen we gaan proberen te slapen?" Vraagt Millie. "Ja." Zeg ik. We lopen naar een kamer boven waar een 2 persoonsbed staat en 2 matrassen liggen. Millie en ik gaan in het bed liggen en Sadie ploft neer op een matras. Na een kwartiertje praten komt Naomi de kamer in rennen. "Finn." Zegt ze geschrokken. "Wat is er?!" Zeg ik bang. "Hij zit in de problemen." Zegt Naomi. "F*ck!!!" Roep ik hard. We trekken onze kleren weer aan en rennen naar buiten. "Waar is hij?" Vraagt Sadie buiten adem. "In de steeg naast Noah's huis." Zegt Naomi. "Dat is super ver!" Zegt Millie. We rennen erheen en horen mensen schreeuwen. "Blijf hier meiden, ik loop eerst." Zeg ik. Ik loop zachtjes naar de steeg en hoor Finn iemand rustig te krijgen. Ik kijk om het hoekje heen en zie Finn staan met nog een jongen. Ik pak mijn telefoonzaklamp en schijn de steeg in. "MIKE?!" Roep ik hard. Naomi, Millie en Sadie komen aan rennen en schrikken. Finn loopt naar mij toe en Mike die kijkt de andere kant op. Ik geef Finn snel een knuffel en loop naar Mike. Ik geef hem een klap tegen zijn hoofd aan. "What the fuck wat doe je?!" zegt hij. "Wat denk je wel niet?!" Zeg ik boos. "Je bent niet meer op hem en ik moest hem een lesje leren!" Zegt Mike snel en rent weg. "Stom joch." Zeg ik zacht. Ik loop terug en zie iets glimmen op de grond. Ik buk om het te pakken maar wordt tegen gehouden door Finn. "Niet aan zitten." Zegt hij. "Oh Oke." zeg ik verbaasd en kom weer omhoog. Finn trekt mij mee richting Liv's huis en de meiden komen achter ons aan. Het begint te regenen en als we aankomen zijn we helemaal doorweekt. Naomi doet de deur open en ik stap naar binnen. Ik loop naar de badkamer die tegenover de logeerkamer staat. Ik hoor Finn de logeerkamer in lopen maar ik negeer het. Ik droog mezelf een beetje af, doe mijn pyjama aan en haal m'n makeup eraf. Als ik klaar ben doe ik de deur zachtjes open. De deur waar Finn slaapt staat open en ik zie hem zijn shirt uit doen. "Shit." Zeg ik zachtjes tegen mezelf. Ik doe de deur weer dicht en ga tegen de muur op de grond zitten. Ik denk over erg veel dingen na, een half uur lang.

Finn's POV:
Ik zoek mijn andere shirt om in te slapen. Hij ligt nog de badkamer! Ik loop erheen en doe de deur open. "Anna?" zeg ik verbaasd en geschrokken tegelijk. Ik zie dat ze schrikt van me. "Oh eh hoi." Zegt Anna verlegen. "Ik pak even mijn shirt." Zeg ik snel. Anna kijkt me aan. "Is er iets?" Vraag ik. "Nee, ja." Zegt Anna twijfelend. "Wil je erover praten?" "Ja." Ze loopt mee naar de kamer waar ik slaap en gaat op mijn bed zitten.

Anna's POV:
Ik zit op Finn's bed in mijn pyjama. ( kort broekje met shirt ) Finn komt aanlopen met zijn shirt in z'n hand. "Wat is er?" Vraagt hij. "Ik vind je nog leuk." Zeg ik bang. "En ik mis m'n moeder, mijn vader geeft niet om mij, ik mis m'n oude vrienden uit Nederland en ik huil heel veel." "Ik snap dat je je moeder mist, maar je moet er overheen zien te komen. En ik weet zeker dat je je vrienden weer snel ziet!" Zegt Finn geruststellend. "Maar je vind me niet leuk..." zeg ik. "Nou eigenlijk wel, maar ik weet niet of het handig is om een relatie te beginnen." "Ik hou van je Finn. Je zei het vorige keer ook al..." zeg ik verdrietig. "We kijken morgen wel oke?" Zegt Finn. "Oké slaaplekker Finnieboy." Zeg ik blozend. Ik wil weglopen maar Finn trekt aan mijn arm het bed weer op. Ik val op Finn en kijk hem aan. Finn duwt me van hem af. Ik kijk hem vragend aan. Hij gaat zitten en kust me. Na een paar minuten kijk ik Finn aan. "Wat doen we nou?" Vraag ik. "Wil je met me?" Vraagt Finn blij. "Jaaa!!!" Zeg ik hard. Millie komt aan rennen en staan in de deur opening. "Wat is hier aan de hand?" Vraagt ze verbaasd. "Niks hoor. Ik kom zo!" Zeg ik. Ik wil omhoog komen maar ik draai me over Finn heen. Ik geef hem nog 1 kus en een stevige knuffel en dan ga ik naar de slaapkamer. In de slaapkamer spring ik het bed op. Er worden gelijk vragen aan mij gesteld over Finn. "We hebben met elkaar." Zeg ik na een tijdje. Al de meiden kijken me verbaasd aan. "Hij wilde het eerst niet en toen ik weg wilde lopen toen trok hij mij op hem en toen begon hij mij te zoenen en toen stopten we niet meer." zeg ik. "Wow, dat ging snel." Zegt Sadie. "Ja I know." "Laten we gaan slapen meiden." Zegt Naomi. Iedereen zegt gedag en gaat slapen.

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now