Hoofdstuk 30

250 9 12
                                    

Hiervoor: Ik word geroepen om naar Anna te gaan.
_____________________________
Ik loop de kamer uit en Millie vraagt wat er was. "Oh uh niks hoor." Zeg ik. "Hm het zal wel." zegt Millie. We lopen naar buiten waar de andere meiden staan te wachten. "Hey girls!" Zegt Roos. "Hey!" Zegt Sadie. Ze geeft Zoë een knuffel. We stappen op de fiets en rijden naar Anna's huis. Als we aan komen klop ik aan.

Anna's POV:
Ik doe de deur open als er word aangeklopt. Het zijn de meiden. "Hey!" Zeg ik. "Hey schat!" Zegt Millie en ze geeft een knuffel. De rest van de meiden geven ook een knuffel. "Anna we moeten even spullen pakken." Zegt Sadie. "We zouden toch hier slapen?" Vraag ik. "We gaan bij Liv!" Zegt Naomi. "Ze is weg dus we mogen daar slapen." Zegt ze. Ik zeg dat het goed is en loop met Sadie en Millie naar boven. Als we in mijn kamer zijn legt Sadie haar hand op mijn schouder. "Als je wilt praten, we zijn er altijd voor je." Zegt ze als een echte vriendin. "En je moet ook weten dat we super veel van je houden!" Zegt Millie. "I- ik moet jullie iets v- vertellen." Zeg ik stotterend. Millie en Sadie lopen naar mijn bed en gaan liggen. "Kom Anna." Zegt Millie. "Wat is er aan de hand?" Vraagt Sadie terwijl ik tegen Millie aan leun. "I- ik." Ik begin te huilen. "Shh hé het komt goed." Zegt Millie. "I- ik mis m'n moeder zo erg." Zeg ik huilend. Sadie en Millie knuffelen me. "Ik mis jou ook." hoor ik zachtjes. "Waar ben je?" Vraag ik huilend. "Anna? Tegen wie praat je?" Vraagt Millie. Niemand reageert. "M- mama?" Zeg ik. Millie en Sadie kijken verbaasd naar elkaar. "Ze is weg Anna." Zegt Sadie zachtjes. "Niet! Ze zei net ik mis jou ook!!!" Zeg ik bang. "Anna je bent in de war. Ga maar even slapen, wij pakken je spullen wel." Zegt Millie. Ik knik ja en even later val ik in slaap. Na een uurtje word ik wakker en loop ik naar beneden. "Hey slaapkoppie." Zegt Mila. "Hey." Zeg ik. "Gaat het?" Vraagt Zoë en ik knik ja. "Wie wilt er iets te eten?" Vraagt Roos enthousiast. "Ik wil!!" Roepen Emily, Naomi, Sadie, Zoë en Mila. "Doe voor mij en Anna ook maar." Zegt Millie, terwijl ze haar arm om mij heen slaat. Ik leg mijn hoofd op Millies schouder. Een uurtje later stappen we op de fiets en rijden we naar Liv's huis. Emily komt even later aan lopen met  een bord vol cupcakes. De meiden pakken er gelijk allemaal 1 alleen ik niet. "Ik kan niks eten." zeg ik. Roos zet Netflix aan en zoekt een film op. "Anna gaat het wel?" Vraagt Naomi. "Hm weet niet." Zeg ik verdrietig. "Ik mis der gewoon zo erg." Zeg ik. Ik ga tegen de leuning aan zitten en kijk de film.

Het is een saaie film en ik loop zachtjes de trap op naar boven. Ik sta in het halletje tussen de deuren in. Het zijn allemaal lichtroze deuren, maar 1 deur is wit. Ik loop de kamer in. Ik zie posters hangen en er staat een bureau in de kamer. Ik ga op de stoel zitten en doe een laatje open. Er liggen brieven en foto's in. Ik pak de brieven en foto's eruit en leg het bureau. De eerste foto, Naomi en Finn. "Oh my god..." zeg ik zachtjes tegen mezelf. Ik krijg tranen in Mn ogen terwijl ik de eerste brief lees.
•••

Lieve Naomi,
Ik hou super veel van je!
Gelukkig weet ik dat jij van mij houdt
en dat het niet uit gaat tussen ons.
Ik wil je nooit meer kwijt,
je bent het beste wat in mijn leven gekomen is.
Faomi ;)
tot snel schat! Ik mis je...
x je boyfriend Finnie ♡

•••
Ik pak nog een foto. Weer Naomi met Finn, maar dan zoenend. Ik pak meer foto's. Allemaal van Naomi en Finn. Ik lees een paar brieven terwijl ik huil. Als ik de 3e brief lees komt Millie binnen. Ik draai me om, sta op en ren naar Millie. "Je hebt het gevonden he?" vraagt ze. "I- ik dacht. Ze heeft het niet eens verteld!" Ik huil terwijl ik mijn hoofd op Millie's schouder leg. "Anna. Volgens mij heeft ze met Noah." Zegt Millie voorzichtig. "Ze pakt zeker iedereen van mij af?! Eerst Finn en nu Noah. Zometeen pakt ze jou ook nog af." Zeg ik terwijl ik erg huil. "Ze pakt mij niet af. Ik ben van jou. Anna! Ik hou te veel van je." Zegt ze geruststellend. Millie vraagt of ik mee naar beneden kom maar ik zeg nee. Als ze de kamer uitloopt begin ik nog harder te huilen. "Waarom moet dit altijd bij mij gebeuren?!" Zeg ik huilend tegen mezelf. Ik kijk in de spiegel die aan de muur hangt. Mijn make-up is helemaal uitgelopen door het huilen. Ik veeg mijn mascara weg onder mijn ogen en loop naar beneden. Ik ga op de bank zitten en leg mijn hoofd in mijn handen. Naomi komt naast mij zitten. "Wat is er Anna?" Vraagt ze lief. "Je hebt gelogen! Je hebt met Finn gehad en niet eens tegen mij gezegd?!!! Ben je wel een vriendin van mij ofzo?! Hoe kan je dit niet vertellen aan je beste vriendin?!" Zeg ik boos en verdrietig tegelijk. "I- ik wou het je gaan vertellen Anna. Het spijt me zo erg." Zegt ze op een toon om het goed te maken. "Niet! Je wilt helemaal niks vertellen!! Je wilt Finn voor jezelf!! En nu Noah!! Je pakt iedereen van mij af!!!" Zeg ik boos. "N- Noah? Anna! Ik heb net een paar uurtjes met hem!! Wees blij voor me!" Zegt ze. "Ik ben blij voor je Naomi! Maar jij doet alsof ik alles heb gedaan!!" Zeg ik. Ik sta op en ren naar boven. "Anna!" Roept Naomi.
Ik negeer der en ren verder. Ik loop de kamer in met de roze deur. Ik bekijk de rest van de foto's en lees de brieven. Als ik alles heb bekeken kijk ik de kamer rond. Er staat een lage kast. Ik loop er heen en doe een paar laatjes open. De meeste zijn leeg. Er is nog 1 laatje over, ik doe hem open en er ligt een doos in. Ik ben er nieuwsgierig dus pak ik de doos en ga ik aan het bureau zitten. Ik doe de doos open en er liggen allemaal kaartjes en cadeautjes in. Ook ligt er een brief. Ik pak de brief en lees hem.
•••

Het spijt me zo Naomi!
Ik had niet met haar moeten flirten.
Sorry dat ik heb geflirt met Anna,
ik ben dom geweest.
Kan je me vergeven?
Desnoods praat ik niet meer met Anna...
zeg jij het maar.
I miss u x F ♡

•••
Hierom doet hij dus zo... Het komt niet door Naomi! Denk ik. Ik loop naar beneden met de brief in mijn hand. Naomi kijkt naar beneden als ik voor haar sta. "Sorry Naomi, ik had deze brief nog niet gevonden." Zeg ik. "Maakt niet uit, ik moest het ook vertellen." Zegt Naomi.

We doen onze pyjama's aan, spelen een paar spelletjes en praten veel.
23:00
"Ik ben moe. Ik ga slapen meiden." Zegt Mila. Roos, Zoë en Emily lopen mee. Sadie, Millie en Naomi kijken mij allemaal aan. "Wat is er?" Vraag ik verbaasd. "Girltalk!" Roept Sadie. "Jaaaaaaa!" Zegt Naomi blij. "Waarover?" Vraag ik. "Jouw liefdesleven." Zegt Millie. "Serieus?" Zeg ik. "Natuurlijk!!!" Zegt Sadie.
________________________________
Sorry voor lang niet posten! Ik had het best druk met hw en vakantie enz ♡
als je erg lief bent, pls promoot @liefssannaa op Instagram! Zet je naam hier in of dm me even dan volg ik je terug xo
Aantal woorden: 1300

New friends | Finn WolfhardWhere stories live. Discover now