Κεφάλαιο 4ο.

519 38 2
                                    

Όλα τα παιδιά καθόμαστε μέσα στην τάξη και περιμένουμε την καθηγήτρια της λογοτεχνίας η οποία έχει αργήσει εδώ και ένα τέταρτο. Αλλά μαζί και με αυτήν λείπει και ο Blake πάλι άργησε να 'ρθει. Για άλλη μια φορά στην τάξη γίνεται χαμός και όλοι είναι τόσο ανήσυχοι, εγώ πάλι κάθομαι και χαζεύω το παράθυρο, έχει πολύ ωραίο καιρό σήμερα, συννεφιασμένο, οτι πρέπει για μένα.

Ξαφνικά επικρατεί μια ησυχία και τότε καταλαβαίνω πως κάποιος έχει μπει μέσα στην τάξη, γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω την καθηγήτρια με τον Blake και με μια κοπέλα απο πίσω, λογικά θα είναι καινούργια. Τέλεια, και άλλη μια που θα αρχίσει το δούλεμα σε μένα. Ο Blake πλησίασε το μπροστινό θρανίο και έκατσε δίπλα στον Sebastian. Η καινούργια κοιτάει που να βρει να κάτσει και τότε βλέπει πως η μονή κενή θέση βρίσκεται δίπλα μου, έρχεται, βάζει τα πράγματά της και βολεύεται δίπλα μου.

"Παιδιά απο δω η καινούργια συμμαθήτριά σας η Adriana, θα παρακαλούσα να την κάνετε να ενταχθεί εύκολα στην τάξη και να μην δω άσχημες συμπεριφορές απέναντι της. Σύμφωνοι;;" Λέει και εμείς νεύουμε καταφατικά. "Ωραία πίσω στα δικά μας λοιπόν."

Η Adriana με κοιτάει πολύ έντονα όλη την ωρα, τι στο καλό θέλει δηλαδή;;; Δεν έχει ξαναδεί άνθρωπο στην ζωή της;; Η είμαι τόσο περίεργη; Αποφασίζω να της μιλήσω.
"Έχω κάτι;"
της λέω και αυτή κατεβάζει γρήγορα το κεφάλι της.

"Όχι, απλά δεν σε βλέπω πολύ ομιλητική και θα ήθελα να γνωριστούμε εξάλλου μοιραζόμαστε και ενα θρανίο."Χαμογελάει και περιμένει την απάντησή μου. Εντάξει ίσως να μην είναι και κακιά, θα της δώσω μια ευκαιρία.

"Με λένε Sel χάρηκα." Της λέω και με την άκρη του ματιού μου βλέπω τον Blake που έχει γυρίσει πίσω και μας κοιτάει.

"Γεια σου Adriana είμαι ο Blake χάρηκα για την γνωριμία θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και να κάνουμε παρέα, για αρχή όμως ένας φίλος μου κάνει πάρτυ απόψε το βράδυ θα ήθελες να έρθεις; Μπορείς να φέρεις και γνωστούς σου."
Αυτή φυσικά απαντά θετικά, της δίνει τις πληροφορίες για τον χώρο την ωρα κτλπ και γυρνάει μπροστά. Έχω μείνει, δεν γίνεται τόσο καιρό να μην μιλάει σε μένα και με το που έρχεται καινούργια κοπέλα της πιάνει κουβέντα της λέει οτι θέλει να την γνωρίσει και την καλεί και σε πάρτυ κιόλας, τέλος πάντων δεν αγχώνομαι έχει την Elen.

"Θα πάμε μαζί;"

Ακούω απο την διπλανή μου η οποία με κοιτάει σαν κουτάβι που περιμένει για το φαγητό του. Λογικά περιμένει να ακούσει μια θετική απάντηση.
"Μπα, όχι δεν μου αρέσουν αυτά, καλύτερα να πας μόνη σου και να περάσεις καλά."

Drag me to hell.Where stories live. Discover now