Κεφάλαιο 23ο.

227 20 0
                                    

Εγώ και ο Blake είμαστε σπίτι μου, δεν έχουμε τι να κάνουμε, μαθήματα δεν έχουμε, καθόμαστε εδώ και βαριόμαστε. Δεν έχω όρεξη σήμερα.

Κανείς δεν είναι στο σπίτι. Λογικό. Η γιαγιά τέτοια μέρα αποφεύγει να βρίσκεται στο σπίτι. Καλά κάνει νιώθει οτι πνίγεται, οπότε αύριο θα είναι πίσω.

"Σελήνη τι έχεις πάθει σήμερα;"

"Τίποτα, είμαι καλά."

Σηκώνομαι γρήγορα απο τον καναπέ και βγαίνω στην βεράντα, θέλω να ξεσκάσω. Κατευθύνομαι στην μεγάλη κούνια, κάθομαι εκεί και κοιτάζω απέναντι την θέα και τα φυτά. Η μητέρα μου λάτρευε τα φυτά.

Πρέπει να σταματήσω να την σκέφτομαι. Με γρήγορες κινήσεις βγάζω έξω τα τσιγάρα και τον αναπτήρα μου, ακουμπάω ενα στα χείλη μου και κλείνω τα μάτια για να το απολαύσω.

Τόσο χαλαρωτικό. Η νικοτίνη μέσα στα πνευμόνια μου με κάνει πιο δυνατή, γνωρίζω οτι είναι ναρκωτικό, το δικό μου ναρκωτικό, γνωρίζω επίσης πόσο κακό κάνω στον εαυτό μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Πόσο θα ζήσω δηλαδή; Τραγική το ξέρω.

Μέσα στα επόμενα λεπτά δεν νιώθω το τσιγάρο στο στόμα μου και ασυναίσθητα ανοίγω τα ματια μου για να δω τι έχει συμβεί. Το περίμενα.

Ο Blake πατάει την γόπα με το παπούτσι του.

"Οκευ τι σκατά κάνεις;"

"Εσύ τι κάνεις! Δεν βλέπεις οτι αυτό το πράγμα σε σκοτώνει;;"

"Ε και;; Είσαι καλά;; Πες μου τι σου συμβαίνει επιτέλους!"

"Όχι."

Το ξέρω οτι είμαι κακιά απέναντι του, δεν πρέπει. Δεν του απαντάω, πηδάω γρήγορα τα μικρά σκαλάκια και κατευθύνομαι προς τον κήπο. Τον νιώθω που τρέχει απο πίσω μου.

"Σου έχω πει πολλές φορές οτι δεν δέχομαι όχι ως απάντηση."

"Πρώτον με πονάς και δεύτερον δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν με ανέχεσαι είσαι ελεύθερος να φύγεις, δεν έχουμε και κάτι στο κάτω κάτω."

"Χριστέ μου Sel, ακούς τι λες;;; Τι θα κάνω με σένα;"

"Εε.. Τι;; Δεν ξέρω."

"Δεν αντέχω άλλο, σου έχω κάνει κάτι;;; Πρέπει να ξέρω, μίλησέ μου. Έχεις γίνει πολύ κουραστική."

Εξακολουθώ να μην μιλάω, περπατάω πιο μέσα.

"Και τώρα με αυτήν την συμπεριφορά μπορώ να καταλάβω πόσο ώριμη είσαι, τουλάχιστον αν δεν με θες εδώ μπορείς να μου το πεις να φύγω, κάθομαι σαν τον μαλάκα εδώ και σε παρακαλάω."

Drag me to hell.Where stories live. Discover now