Väggen av ben...

163 7 0
                                    

"När jag var tre år gammal flyttade jag in i ett nytt hus tillsammans med min familj. Så fort vi flyttade in började mina föräldrar upptäcka lustiga saker med mig. Pappa kunde höra mig fnittra och skratta i mitt rum och när han frågade vad som var så roligt svarade jag med att säga att det var alla barnen som var roliga.

De brukade även hitta mig uppkrupen i garderoben mitt i natten, men eftersom jag var ett barn med livlig fantasi tänkte de inte särskilt mycket på det. Det fanns dock en sak som verkligen gjorde dom oroliga och det var faktumet att jag absolut vägrade att gå ut genom dörren på egen hand. Jag bara skrek och grät tills någon av mina föräldrar lyfta upp mig och bar mig ut genom dörren.

Det fanns en tegelvägg till vänster om dörren som separerade ytterdörren med vardagsrummet. Jag ville varken röra väggen eller vara i närheten av den.
Efter att vi bott i huset några månader började min pappa renovera det. Bland annat så bestämde han sig för att riva ner tegelväggen. Under tiden arbetet gjordes var jag och min bror hos våra släktingar. Det slutade med att vi fick stanna hos släktingarna i en hel vecka. När pappa rev väggen blev han tvungen att ringa polisen. Inuti tegelväggen låg det nämligen mänskliga benrester, alla från barn."

UrbanLegends☠️Där berättelser lever. Upptäck nu