3 spökupplevelser

91 4 0
                                    

1. När jag var liten (ca 7 år) flyttade vi till ett nybyggt hus. Någon vecka efter vi hade bott här så hade jag sagt till min mamma att det satt någon bredvid mig i vardagsrummet, som förälder ville hon ifrågasätta vad han ville, vad han sa, såg ut osv. jag förklarade att jag inte riktigt kunde beskriva honom, men han var snäll. Min mamma hade sedan kollat upp om någon hade bott här tidigare, och det hade det. en farbror som älskade barn, som brukade vara tillsammans med en liten flicka. min mamma printade ut ca 15 foton, varav en var på farbrorn. (Detta utspelade sig på denna tomt för ca 100 år sedan). Min mamma frågade vem farbrorn var, och jag pekade ut honom direkt (jag var 7 år)

2. Jag var hos min kompis landställe som är drygt 100 år. jag körde ngt nytt "anden i uret". om uret snurrade åt höger varv = ja. vänster varv = nej. (man fäste uret i ett snöre som man höll i handen. t.ex. ett halsband eller hörsnäckor, whatever). jag frågade frågor som, hur många tavlor finns det i rummet. vi räknade till 6 tavlor. vi frågade om det fanns 6 tavlor i rummet, o den snurrade åt vänster varv, och alla dessa kompisar (vi var 6 st) trodde att detta var fejk. när jag dubbelkollade hade jag missat en tavla, det var alltså 7 tavlor i rummet.
det som avgjorde detta var detta.
Uret var mitt, och har stått stilla i alla år jag haft det. den hade stått på något med kl 3. Helt plötsligt så lade jag märke till att den hade ändrat sig. Den stod på en minut över tolv. Jag började tänka på att klockan var ngt med tolv, så jag frågade mina kompisar vad klockan var, och den var 12:01. Ingen hade rört uret, och den tickade inte när jag såg detta.

3. När jag var på ridläger så såg jag en flicka i 15-års åldern som stod på knä där vi har våra skor (som hon knöt skorna eller något?). Hon hade vitt nattlinne och svart hår, väldigt basic men jag vet vad jag såg. Dagen efter fick jag höra (ingen visste om detta jag sett) att någon hade dött där i stugan...
——————————————
Att bara vissa kan uppleva spökupplevelser beror ofta på att man vill och då händer det, om man är skeptisk och tror inte på något sånt så söker sig inte andar till dig.

UrbanLegends☠️Där berättelser lever. Upptäck nu