Hemsökta nummer

3K 6 0
                                    

Det första jag vill säga är att detta är taget från internet så att jag vet inte om någon av dessa är sanna, eller jo det gör jag faktiskt, den första kommer det fram singnaler på och en röst hörs, Var försiktiga om ni ringer något av dessa nummer( FUNKAR BARA IBLAND ENDAST IPHONE )

1. 666-666-6666 eller 1-666-666-6666
Detta nummer har många blivit uppringda av, och det är inte alltid så att numret visas på din mobil, utan det kanske istället står dolt nummer. Det finns en liten historia om en kille som var ute med sina kompisar sent på kvällen och då fick han ett samtal av det här numret men han valde att inte svara för att det såg konstigt ut och han kände helt enkelt inte igen det. Men några minuter senare fick han ett röstmeddelande av detta numret, så han spelade upp det och det kändes som en demonisk röst, alltså ingen mänsklig röst. Han och hans kompisar blev ju så klart skit rädda och dem kunde inte riktigt förstå vad den här rösten sa utan den mumlade bara och viskade lite lätt. När röstmeddelandet var slut så ignorerade killarna det och efter bara några timmar var röstmeddelandet borta och på mobilräkningen syntes det inte så det var precis som att inget hade hänt. Som tur var hände inget med killen men man är ju lite nyfiken på vad som hade hänt om han faktiskt hade svarat.

2. Det andra numret ni inte bör ringa är 999-9999. Detta är en Thailändsk urban legend och det sägs att om du ringer detta nummer kommer du att få göra en önskan, men tänk över noga på vad för önskan du vill uppfylla för enligt denna urban legens kommer din önskan att garanterat gå i uppfyllelse. MEN det finns en hake. Du kommer nämligen dö några dagar senare i en tragisk olycka. Så är det verkligen värt de?

3. Tredje numret du inte bör ringa är 1 (207) 404-604. Det här numret sattes upp för skräckfilmen "Carrie" Om ni har sett trailern så vet ni att i slutet av den står det "Call Carrie 1 (207) 404-604" När du ringer numret kommer ett annat nummer att ringa upp dig tre gånger. Första gången kommer du höra ett skrikande ljud som kommer att få dig att rysa. Andra gången kommer du höra en "spöklik" sång, och tredje gången kommer du att höra läskiga och obehagliga viskningar.

Om ni vill se några som ringer hemsökta nummer så kan ni kolla in "Manfred Erlandssons"youtube kanal. Där finns en video som heter (ringer hemsökta nummer) Vill ni ha ännu fler kan ni kolla in "BegarVloggar" han har också en video som heter (Ringer hemsökta nummer** DOM SVARAR**)

UrbanLegends☠️Där berättelser lever. Upptäck nu