Fortsättnig på Elisa Lam

102 7 0
                                    

Ni vet kanske vem Elisa Lam är? Jag gjorde ju ett kapitel om henne och det har kommit fram att hon gjorde the elevator game, och det var därför hon betedde sig så konstigt och tryckte på alla knapparna.

Det påstås att de som deltar i leken besöker en alternativ dimension där man kan  kommunicera med andar från en annan värld om dom  tillåter en, kanske var det det som berodde på Elisa Lams underliga beteenden och försvinnande var att hon försökte spela elevator game.
The elevator game är en urban legend ritual från Japan och Korea.
spelare:

Minst 1 person
Krav:

1 byggnad, minst 10 våningar hög, med hiss. Alla tre av dessa villkor måste uppfyllas för att spelet ska kunna fortsätta.
Instruktioner:
Gå in i din valda byggnad och gå in i hissen på första våningen ensam. Fortsätt inte om någon annan är i hissen med dig(alltså nån som inte är med i spelet)
Tryck på knappen för fjärde våningen.
När hissen når fjärde våningen, kom inte ut. I stället förblir i hissen och tryck på knappen för andra våningen.
När du når andra våningen, förbli i hissen och tryck på knappen för sjätte våningen.
När du når sjätte våningen, stanna kvar i hissen och tryck på knappen för andra våningen.
När du når andra våningen, förbli i hissen och tryck på knappen för tionde våningen.
När du når tio våningen, förbli i hissen och tryck på knappen för femte våningen.
När du når femte våningen kan en ung kvinna komma in i hissen. Titta inte på henne; tala inte med henne Hon är inte vad hon verkar.
Tryck på knappen för första våningen. Om hissen börjar stiga upp till tionde våningen istället för att gå ner till den första kan du fortsätta. Om hissen faller ner till första våningen, avsluta så snart dörrarna öppnas. Se inte tillbaka. Prata inte.(skrev inte alla regler så om du är försiktig sök upp hur man gör)MAN MÅSTE VARA SERIÖS INTE SKRATTA OCH BETE DIG RESPEKTFULL!!!

UrbanLegends☠️Där berättelser lever. Upptäck nu