Brev från en av er läsare

309 5 2
                                    

Hej!! Idag fick jag ett brev från en av er, i brevet stod det att det önskades mer creepypastor och självklart kan jag fixa det, i brevet hade läsaren skrivit en av hens spöklika upplevelser, så jag tänkte läsa upp den nu:

Min upplevelse är såhär; Bra att veta; Jag bor på ute på landet och jag och min kompis kan känna av andar & spöken. Nu till historien.
     Jag låg vaken och hörde klockan ticka, klockan var 02:26. Ljud från huset höll mig vaken som vanligt och när jag nästan sov kändes det som om någon stod bredvid mig, och när jag vaknade såg jag mörka skuggor i mitt relativt ljusa rum. Det skrämde mig, men jag lyckades somna om tillslut. Klockan var lite över tre.
     Nästa morgon när min kompis knackade på berättade hon om sin dröm.
-Jag vet inte hur men jag såg dig när du sov, hon fortsatte, någon annan var också där en svart siluett, siluetten gick runt och ställde sig vid din säng.
    Mitt svar blev omedelbart.
- När var det här!?
-Inatt...

Dagen efter stod en kille i den PRIVATA skogen(som endast var till för dom som bodde där) Han bara stirrade på oss och vi sprang snabbt hem pga allt som hänt oss. Jag kan hålla på i evigheter DET ÄR SANT!
________________________
Jag gjorde små ändringar i själva skrivandet men händelsen är densamma, om ni också vill ha eran historia publicerad eller bara har lite önskemål så skriv gärna och berätta.

UrbanLegends☠️Där berättelser lever. Upptäck nu