2

3.1K 264 117
                                    


"Saçmalık!"

Suratı öfkeden kızarmış olan Jungkook'a döndü Yoongi.

"Neler oluyor?"

Küçük olan sinirle saçlarını karıştırdı. Anlatmaya başlamadan önce biraz olsun sakinleşmesi gerekiyordu.

"Yeni gelen kurul üyesinin önerisiyle bu yıl iki eleme yapılacakmış."

Yoongi bunda sinirlenecek bir şey görememişti.

"Yani?"

"Bu seferki eleme yalnızca yeni katılanlara değil diğer gruplardan katılmak isteyenlere de yapılacakmış."

"Bunu kabul etmezler. Gruplar değiştirilemez." dedi Yoongi. Kaşları çatılmıştı.

"Evet ama bu kurul üyesi sıradan bir üye değil. Sağlam bağlantıları varmış ve daha şimdiden kurulun yarısını etkisi altına almış durumda. Anlayacağın adil bir oylama olmayacak ve Başkan bu duruma sessiz kalıyor."

"Sakin olmalıyız. Sonuçta diğer elemeler de zorlu şartlarda yapıldı. Bir kere kaybeden kaybetmeye mahkumdur. Endişelenecek bir şey yok."

"Öyle mi dersin?" diye sordu Jungkook. Yoongi'nin sözleri onu sakinleştirmişe benziyordu.

"Elbette Jungkook. Cesurlar'a kimse elini kolunu sallayarak giremez. Bir öğretici olarak bunu en iyi senin bilmen gerekir. Sadece eğlenmeye bak."

Büyüğünün kendine göz kırpmasıyla az önceki siniri tamamen yok olmuştu. Çünkü haklıydı. Şimdiye kadar hiçbir şeyde yanıldığını görememişti Yoongi'nin.

"Size iyi bir seyir çıkarmak için elimden geleni yapacağım."

Muzipçe gülümsemişti. Ve Yoongi bu gülüşün altında yatan imaları çok iyi biliyordu.

***

Jimin eve geldiğinde abisi henüz uyanmamıştı. Ses çıkarmamaya özen göstererek odasına ilerledi. Gerek bedenen gerekse ruhen fazlasıyla yıpranmıştı şu birkaç günde. Bir de üstüne abisiyle atışmak istemiyordu. Ona yeterince zorluk çıkardığının kendisi de farkındaydı ve bu canını sıkıyordu.

Odasına girdiğinde yatağının dolu olduğunu gördü. Yaklaşarak kim olduğuna baktı. Tabi ki dün gece abisine eşlik eden Hoseok'tan başkası değildi. Ama Jimin bunu bilmediği için şaşkın bakışlarını yatağında yatan bedenden ayırarak banyoya girdi. Sıcak bir duş şu an ihtiyacı olan tek şeydi.

Banyodan çıktığında ilerleyerek Hoseok'un yanına uzandı. Zaten başka da bir şansı yoktu. Ama şikayetçi değildi. Hoseok'la yıllardır tanışıyorlardı ve Jimin ufakken karanlıktan korktuğu için onun yanında sıklıkla uyurdu. Ama işler her iki tarafta büyüyünce değişmişti. Jimin'lerin kaldığı ev Hoseok'u da ağırlayacak kadar büyük değildi. Hoseok da onlara yakın bir evde kalmaya karar vermişti.

Kendisine sokulan bedeni uyku sersemliğiyle sardı Hoseok.

"Jimin?"

"Benim hyung."

Jimin bu sıcaklığı özlediğini fark etti. Aslında özlediği çok fazla şey vardı ve bu yalnızca onlardan biriydi.

***

"Jimin senden bir açıklama bekliyorum. Derhal!"

Jin Hoseok'u uyandırmak için kardeşinin odasına girdiğinde Jimin'in de orada olduğunu gördü. Daha sonra da boynundaki izleri. Kendisine hakim olamadan bağırınca uyuyan iki beden de sıçrayarak uyanmıştı. Jimin gözlerini ovuştururken, Hoseok Jin'e sakin olmasıyla alakalı bir şeyler mırıldanıyordu. Sonunda Jin odadan çıkmış aşağıda onu beklediğini söylemişti. Eh, şimdi de bir açıklama bekliyordu haliyle.

brave | yoonminWhere stories live. Discover now