Κομμάτια απο το παρελθόν 1

40 5 0
                                    

Η Ρεντ δεν μπορούσε να βγάλει άκρη, το κεφάλι της βουίζει από τις σκέψεις της.

Ρεντ

Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε εδώ πέρα κανονικά θα πρέπει να έβγαζα ένα νόημα κάτι, όμως Όχι τελικά μπερδεύτηκα ακόμα ποιο πολύ.

( χτυπάει η πόρτα και μπαίνουν δυο υπηρέτριες)

- κυριά είναι ώρα για το πρωινό.

Της είπαν και άρχισαν να την ντύνουν πάλι πάρα τις αντιρρήσεις της.

Όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη της άρεσε το θέαμα που αντίκρισε, για κάποιο λόγο ένιωθε πολύ ωραία μέσα σε αυτά τα ρούχα. Στο λευκό πουκάμισο με την καφέ ανοιχτόχρωμη φούστα που έφτανε μέχρι την γάμπα της και τα καφέ μποτάκια με κορδόνια. Λιτό και ωραίο κατά την γνώμη της ντύσιμο. ( Επιτέλους κάτι ποιο κοντά στα γούστα μου ) σκέφτηκε.

Κατά την διάρκεια του πρωινού όλα ήταν ήρεμα και μια πολύ αδιάφορη συζήτηση κινούνταν στον αέρα όταν ξαφνικά μια ερώτηση άλλαξε την ατμόσφαιρα.

- Μπράιαν ποιος είναι αυτός ο Βρικόλακας με τα δυχρωματικα ματιά?

Ο Μπράιαν ξαφνικά άλλαξε στάση και σκέφτηκε προσεχτικά τι θα της απαντούσε

- Είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι εδώ. Της είπε τελικά

- Δηλαδή από αυτόν κινδυνεύω?

- Σωστά. Τώρα όμως αν μου επιτρέπεις αγαπητή μου πρέπει να φύγω. Της είπε κόβοντας την συζήτηση. Ήταν φανερό πως κάτι τον ενοχλούσε και ότι δεν έπρεπε η ίδια να φέρε αντιρρήσεις για να πάρει περισσότερες απαντήσεις.

Έτσι περίμενε πως και πως μέχρι να ξανά νυχτώσει, και μόλις ο ήλιος έπεσε τρύπησε το δάχτυλο της και μπόρεσε να ανοίξει το βιβλίο..

Ρεντ

Η γυναικεία μορφή που ισχυρίζεται πως είμαι εγώ αποκαλύφτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της, κάνοντας με έτσι να μπορώ να δω και τους λευκούς, κοφτερούς κυνόδοντες της.

- Βλέπω ανυπομονούσες να με ξανά δεις ! Μου είπε ενώ κάθισε σε μια πολυθρόνα απέναντι από το κρεβάτι μου.

- Όντως... Έχω τόσες πολλές ερωτήσεις καταρχάς τι έγινε η Λάουρα και γιατί εκείνος την σκότωσε, γιατί ο Μπράιαν με βοηθάει και γενικά τι συμβαίνει εδώ πέρα.

Εκείνη δεν μου απάντησε απλός έκλεισε λίγο τα ματιά της και μετα από λίγη ώρα μου απάντησε.

Το κόκκινο ροδο του χειμώναWhere stories live. Discover now