Τι έγινε τώρα?

32 4 0
                                    

Ρεντ

Καθε φορά που νομίζω πως βγάζω νόημα... Ααα δεν ξερω, δεν καταλαβαίνω τίποτα δεν εχει νόημα αυτό. Απο την μια στιγμή στην άλλη.. Πρίν λιγο καιρό ήμουν ένα φυσιολογικό κορίτσι με όνειρα για το μάλλον του και ξαφνικά ολα άλλαξαν απο μια στιγμή στην αλλη δηλαδή σε ποιόν να το πω και πιος να με πιστέψει?! Είμαι μισή βαμπιρ και είμαι φυλακισμένη σε ενα κάστρο στην μεση του πουθενά?! Αααα με το να κάθομαι εδω δεν βγάζω καμια άκρη...

Οσο και να το ήθελε το δεν την αφησε να βγει έξω και ετσι αρκέστηκε μονο στο να ανοίξει τα μεγάλα παράθυρα του δωματίου της. Άμεσος ο παγωμένος καθαρος αέρας πλημμύρισε το δωμάτιο.

- Πως εχω μπλέξει έτσι...

- Θα κρυολογησεις αν κάθεσαι μπροστά στο παράθυρο πολυ ώρα.

Ρεντ
Πως μπήκε εδω μέσα?

- εε καλα είμαι δεν θα κάτσω και πολύ ούτος η αλλος το παράθυρο δεν είναι το ίδιο με το εξω ..

- Λυπάμαι αλλα είναι ενα μέτρο που πρέπει να παρθεί για την προστασία σου. Μου είπε απαλα κοιτώντας με στα μάτια.
- Μπραιαν δεν καταλαβαίνω γιατί εχω τόση σημασία για σε να και πολλά αλλα κορίτσια πριν απο μενα θα μπορούσαν να ειναι στην θέση μου αλλα γιατι εγώ?! Η περιέργεια μου ηταν φανερή ήθελα να μάθω οσα περισσότερα μπορούσα να βρω ενα κατι να κρατηθώ.

Ο Μπραιαν δεν μιλά απλος έρχεται προςτο μέρος μου και ακουμπά το μάγουλο μου και μετα ποιανει μια τούφα απο τα μαλλια μου και την φίλα.

- Γιατί μόνο εσύ είσαι ξεχωριστή. Και χωρίς να πει τίποτα άλλο φεύγει αφήνοντας με σοκαρισμένη... Τι έγινε τώρα?!

Μπραιαν

Είναι φανερό πως ειναι πολυ μπερδεμένη. Φοβάται ακόμα πολύ αν και θέλει την ελευθερία της. Δεν μπορεί ομως να καταλάβει πόσο σημαντική είναι για μένα.

- Άρχοντα μου έχουμε πρόβλημα.

- Τι συμβαίνει?

- κάποιος παραβίασε τα σύνορα

Το κόκκινο ροδο του χειμώναDär berättelser lever. Upptäck nu