Ρεντ

39 6 8
                                    

Ρεντ

Οι μέρες από τότε που έχω έρθει εδώ κυλούν τόσο αργά σαν να είμαι κολλημένη σε ένα κακό όνειρο που δεν με αφήνει να ξυπνήσω.
Πάντα έλεγα πως θα ήθελα να ζήσω μια περιπέτεια αλλά αυτό πάρα πάει..

Ναι η ζωή δεν είναι παραμύθι ούτε ταινία που εσύ την βλέπεις στον καναπε σου και εύχεσαι να την ζούσες. Τα πράγματα είναι εντελος διαφορετικά νιώθεις πως έχεις κολλήσει σε ένα σημείο και δεν μπορείς να κάνεις ούτε μπρος ούτε πίσω.

Το κάστρο είναι τεράστιο, τουλάχιστον έχω μπόλικα μέρη να πάω και να δω αν και θα προσπαθήσω να αποφύγω της υπηρετριες κρίμα δεν είναι να πάω από καμαριέρα... Μπρρ ακόμα θυμάμαι το βλέμμα εκείνης της τρελής...

- όπως θυμάσαι και τα χείλη σου πάνω στα δικά του.

- Αυτό τώρα που κολλάει.. Ρεντια μερικές φορές απορώ που βρίσκεις την διάθεση να με πειράζεις...

- Κοίτα είμαστε ακόμα ζωντανές οπότε γιατι όχι.. Και εξάλλου είμαι εσύ μην το ξεχνάς ότι νιώθεις και ότι σκέφτεσαι το ξέρω...

- Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι...

Δεν μίλησε απλός πήγε κοντά στο παράθυρο. Πολλές φορές κάθετε εκεί με τις ώρες και κοιτάζει έξω.. Αν και η ίδια μπορεί να με καταλάβει να με διαβάσει στην κυριολεξία εγώ δεν μπορώ το μυαλό της και η καρδιά της είναι σαν ένας αξιχνιαστος λαβύρινθος γεμάτος πόρτες... Όσες και να άνοιξα νόημα δεν έβγαλα οπότε το άφησα.. Όταν θα έρθει η ώρα θα ρίξει μόνη της την αμηνα της.

- Ρεντ ξέρεις πόσο καιρό είσαι εδώ?

- Ένα μήνα σχεδόν έχω την εντύπωση..

- έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος.

Οπα κάτσε φρένο. Ένα ένα ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!?

- ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

- Ηρεμίσε σε παρακαλώ με αυτές τις φωνές θα μας προκαλέσεις μπελάδες.

- ναι λες και δεν είχαμε ήδη αρκετούς! Έναν χρόνο! Εξήγησε μου σε παρακαλώ πως γίνεται αυτό!?

- είναι πολύ απλό γιατί δεν είμαστε ακριβώς στην ροή του χρόνου των ανθρώπων.

- μου αρέσει που λες είναι απλο! Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που λες!

- Άνθρωποι πόσο κλειστομυαλοι ζούμε μέσα σε ένα κοστρο που στην ουσία δεν υπάρχει σε υλική υπόσταση στον ανθρώπινο κόσμο κατά πάσα περίπτωση μπορεί να μοιάζει με ερηπιο εμείς μένουμε μέσα σε μια τρύπα του χρόνου για αυτό κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να μας βρει ούτε καν οι γονείς σου.

Το κόκκινο ροδο του χειμώναWhere stories live. Discover now