Η Βίβλος Των Καταραμένων

25 4 0
                                    

Για να μπορείτε να καταλάβετε λίγο τι ακριβώς γίνεται σε αυτόν τον κόσμο γράφω αυτό το κεφάλαιο ελπίζω να βοηθήσει λιγάκι 😊🤔

Η Βίβλος Των Καταραμένων 

Κεφάλαιο 1ο 

Δεν ξέρω τι είναι η αγάπη , η καρδιά μου δεν γνωρίζει αυτό το συναίσθημα .. κάρδια ? χα έχω εγώ κάρδια ? έχουν οι άνθρωποι βασικά θεέ μου καρδιά ? βλασφήμα πλάσματα είμαστε βρίζουμε, φωνάζουμε για το τίποτα σαν κακομαθημένο παιδιά που δεν τους καναν τα χατίρια .

Μία φορά και έναν καιρό πριν πολλά χρονιά υπήρχε ενας άντρας που δεν είχε κάρδια.

Μπορούσε να σκοτώσει, να κλέψει και να κάνει οτι θέλει χωρίς ποτέ να νιώσει τίποτα, δεν ήθελε τίποτα, είχε τα πάντα. Ήταν μόνος.

όμως για όλους υπάρχει το φως και για εκείνων ήρθε στα ματιά μιας γυναικάς που για χάρη της πούλησε την αθάνατη ψύχη του σαν άνθρωπος για να γίνει ένα πλάσμα άτρωτο από τον χρόνο με δυνάμεις περά από την λογική του ανθρώπου.

Και πλήρωσε το τίμημα ο χρόνος ειναι ενα ύπουλο φίδι σε περιτριγυρίζει αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα σε δαγκώσει και θα σου κόψει το νήμα της ζωής.

Όταν χάνεις το φως που φώτισε τον κόσμο σου άρνησε να ξανά ζήσεις στο σκοτάδι, τουλάχιστον οχι μόνος σου για αυτό παρασέρνεις και άλλους στον πάτο μαζί σου.

ο πρώτος γαλαζοαίματος βρικόλακας ήταν ο Κόμης δράκουλας.

πάνω στον πόνο σου κάνεις απελπιστικές κινήσεις και αυτές κοστίζουν.

ενασ γαλαζοαιματος αμα δαγκοσει εναν θνητο των κανει και αυτον βρικολακα. ο βρικολακασ ομως αυτος ειναι υμιελιισ γιανα ζισει πρεπει να πειει αιμα απο τον δημιουργο του.

έτσι ήρθαν στην ζωή και η δεύτερη τάξη των βρικολάκων, άνθρωποι που τους ήπιε το αίμα και του ήπιαν το αίμα αυτοί.

έπειτα ακολουθεί η τρίτη τάξη άνθρωποι που δαγκώθηκαν από την δεύτερη τάξη αλλά μπουν να είναι ολοκληρωμένοι βρικόλακες μονό αν ποιούν αίμα από αυτούς που έχουν πιει αίμα από γαλαζοαίματο, όχι δηλαδή από παιδί που οι γονείς του είναι της δεύτερης τάξης.

Τέλος είναι η τάξη των τεράτων άνθρωποι που απλός δαγκωθήκαν από οποιαδήποτε τάξη αλλά δεν ήπιαν αίμα.

Το τίμημα που πλήρωνε η ψύχη είναι να παγιδευτεί από έναν δαίμονα που της παρέχει της δύναμης, αν όμως δηχθεί δαγκωνιά χωρίς να πληρώσει με αίμα ( το αίμα του γαλαζοαίματου το μονό που δέχεται γιατί αυτός έκανε την συμφωνία ) την τροφή του δαίμονα που ριζώνει στο σώμα του, αυτός κατασπαράζει την ψύχη με αποτέλεσμα να μένει ένα σκέτο κέλυφος που ο θεός το εξορίζει από προσώπου γης μόλις χαθεί εντελώς η ψύχη του, πλάσματα του σκότους δεν έχουν θέση στην γη μονό στην κόλαση.

Στα παιδιά κληροδοτείτε η κατάρα ανεξαίρετος τάξης.

Η δεύτερη τάξη και η τρίτη οφείλουν υποταγή στους γαλαζοαίματους

Ο μόνος τρόπος να γίνουν πάλι άνθρωποι είναι οι πηγές λύτρωσης. 

Το κόκκινο ροδο του χειμώναΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα