Anunț

36.1K 2.1K 293
                                    

       Hello!

       Urăsc anunțurile. 

       Voiam să vă anunț că Malakai va rămâne postată integral până pe data de 31 Martie, apoi o voi retrage. Nu vreau să aud că sunt nesimțită, etc. O mai las ca să aveți timp să o citiți dacă ați început-o și ca să nu o faceți dacă știți că nu aveți timp.

       Trebuie editată ca să o pot publica, scrise câteva capitole în plus și rescrise acolo unde mi se pare că nu se leagă niște lucruri. 

       Oricum, voiam doar să știți.

        În altă ordine, unele capitole la Alekzandre și de la cartea asta, atâta timp cât vor sta pe site, vor deveni private – da, pentru că vreau să am cât mai mulți urmăritori! Ați ghicit. Pentru cei care nu știu ce înseamnă asta: îți pui cărțile pe privat pentru că pot fi văzute doar de cei care te urmăresc.

       Eu încerc să fiu drăguță, să postez cărțile aici mai întâi pentru cei care poate nu vor avea posibilitatea să le cumpere când vor apărea în format tipărit și mi se pare lipsă de bun simț să-mi fie citite cărțile, fără vreun vot, follow sau comentariu. Ca să nu mai zic că am descoperit recent că sunt o sursă de inspirație pentru multă lume. So... dacă unii sunt prea mândrii ca să-mi dea un follow sau să-mi voteze cărțile, eu zic că mai bine să nu mai citească deloc. Așa-s eu, mai orgolioasă de fel.  

       Am considerat doar că ar fi okay să vă anunț. 

       Mulțumesc că v-ați oprit pe aici.

Malakai - PUBLICATĂWhere stories live. Discover now