H15 The boys again

7.7K 206 38
                                    

Lynna's POV ~❤️

Ik trek terug en kijk hem aan. Het water dat van zijn haar afloopt, druipt over op mijn hoofd. Hij heeft mijn kin tussen zijn duim en wijsvinger gezet. Ik glimlach.

'Was dat ook nooit een droom van jou?' Hij knikt waardoor al het water van zijn gezicht in de ronte vliegt.

'Ja.. maar alleen met iemand van wie ik hou.'

'Same.' ik doe zijn haar weer een beetje goed naar de zijkant. Er gaat een koude rilling over mijn rug. 'Laten we gaan. Ik krijg het koud.' hij knikt en slaat een arm om me heen. Zijn lichaamswarmte komt tegen mij aan en ik voel me meteen weer warmer.

Het was niet ver meer naar mijn huis. We bellen aan en mijn moeder doet open.

'Hee- Wat hebben jullie nou weer gedaan?' Zegt mijn moeder verbaast.

'We gingen naar huis lopen alleen toen ging het regenen.' ik laat het kus gedeelte maar ffe weg.

'Kom snel binnen, neem een warme douche en kleedt je om.' zegt ze lichtelijk gestresst. We lopen naar binnen en sluiten de deur achter ons.

'Ik ga ffe douchen!' roep ik en ik ren de trap op. Mijn kleren zijn nog helemaal zompig. Niall rent achter me aan. 'Je kan op het balkon gaan zitten, dan word de rest van het huis ook niet nat.'

'Of ik douche gewoon samen met jou.' ik kijk naar hem en hij kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. Ik rol mijn ogen.

'Wow Niall Horan, en met wow bedoel ik nee.'

'Ma-maar buiten regent het. En denk aan... denk aan water!' zegt hij hopeloos. Maar hij heeft wel een punt...

'Oke.. je hebt een punt. Maar ik heb nog nooit een soort van... ja je weet wel op mijn vader na dan maar dat was toen ik klein was.' Hij loopt naar me toe en pakt mijn handen.

'Ik snap het babe. Pleaseee?' Hij zet zijn puppyogen op. Nee geen puppyogen. Hij heeft al van zulke mooie ogen en dan doet hij ook al dat. Ik kan me niet meer in bedwang houden en zet mijn lippen op die van hem. Al snel trek ik terug.

'Sorry. Hopeloze actie, jouw puppyogen hebben me.'

'Dus je wilt het? Ik bedoel ik kan ook wachten hoor.' Het lijkt of zijn ogen bijna uit zijn oogkassen vallen.

'Schiet nou maar op voor ik me bedenk.' hij knikt snel en loopt dan naar de badkamer. Ik loop hem achterna met mijn kleren in mijn handen. My god. Hij trekt zijn broek en shirt uit totdat hij in zijn onderbroek staat. Ik kijk nog even naar zijn buik en glimlach als ik mijn broek uittrek. Ik sta nu ook alleen maar in mijn onderbroek en bh. Wow dit is akward. Hij loopt naar me toe en trekt me in een knuffel.

'Don't be shy. You're beautiful.' Zijn handen gaan steeds meer naar boven tot ze de sluitig van mijn bh vinden. Hij doet hem los, ik heb geen bandjes dus hij valt meteen naar beneden. Ik schrik een beetje sla mijn handen eromheen. Hij grinnikt. 'Het geeft niet, ik kijk niet als je dat niet wilt.' ik glimlach naar hem. Wow hij is echt perfect. Zo lief zoals hij dat doet. We trekken de rest van onze kleren ook uit en gaan onder de douche staan. Ik met mijn rug tegen hem aan. Hij slaat zijn armen om mijn buik heen en legt zijn hoofd op mijn schouder.

'Niall, you are a crazy, crazy man.'

'I know. Nothing you can do about it.'

'But I kinda love it.

'Kinda?'

'Okay, a lot.' hij grinnikt en geeft kusjes op mijn schouder. Ik was nog mijn haar wat al helemaal niet makkelijk gaat en dan stappen we de douche uit. Toch ben ik wel een beetje opgelucht als ik een handdoek om me heen kan slaan. Ik bedoel, het was niet erg om met hem te douchen maar het idee. Het is raar.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu