H54

4.3K 134 66
                                    

Lynna's POV~😇

'Thankyou Ni.' zeg ik als ik mijn bestek pak. Hij glimlacht en begint met het eten van zijn ei. Ik eet ook mijn ei op. Als we ons ei op hebben, ploffen we neer bij de rest op de bank.

'Hoelaat moeten we bij het stadion zijn?' vraag ik als ik mijn hand op die van Niall leg.

'Om.. 3 uur volgens mij vertrekken.' zegt hij en hij pakt mijn hand vast. Ik knik.

'Das nog best vroeg.'

'Naah.. we moeten nog omkleden, haar doen, microfoons nog checken en je weet hoe we zijn.. met 5 jongens gaat het niet heel erg snel.' ik knik.

'Ja das waar.' ik trek mijn benen naast me op de bank en richt mijn aandacht op de tv. 'En het is nu?'

'Bijna 3 uur. Paul komt ons zo ophalen.' ik knik en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Na een paar minuutjes is er een klop op de deur. Louis springt op en loopt naar de deur. De rest staat ook op dus ik doe ze maar gewoon na. De deur zwaait open, Paul staat te wachten.

'Komop jongens, let's go!' zegt hij. We lopen met zn alle het hotel uit en gaan in het busje zitten.

'Come here babe.' zegt Niall en hij klopt op zijn schoot.

'Er is nog gewoon een stoel vrij.' zeg ik wijzend naar de stoel.

'Maakt niet uit, kom maar gewoon hierzo.' hij trekt me bij mijn middel op zijn schoot en slaat zijn armen strak om me heen.

'Okay. Nu heb ik geen keuze meer.' hij knikt en zet zijn kin op mijn schouder. Het busje komt in beweging, wat ik van de vorige rit nog weet was het niet heel erg lang. De snelwegen zijn best vol, waarschijnlijk de helft ervan directioners.

Ik leg mijn handen over die van Niall heen en mijn hoofd tegen het raam. 10 minuten gaan voorbij en dan zie ik in de verte het stadion al aankomen. Op de parkeerplaats staan al best veel auto's. Paul parkeert de auto, we stappen uit en kijken nog een keer naar het stadion. Het is huge. Ik pak Niall's hand en glimlach naar hem.

'Succes sunshine.' lach ik. Hij grinnikt. We lopen naar binnen en langs een heel gangenstelsel komen we bij de stylisten aan. Lou zit op de bank samen met Lux. Ik had ze al een keer eerder ontmoet en ze zijn echt super aardig en Lux super schattig.

'Hi Lou!' zeggen ik en Eleanor tegelijk Lou staat met een glimlach op en loopt op ons af voor een knuffel. Ik geef haar een knuffel, loop naar Lux toe en hurk voor de bank waar ze opzit neer.

'Hee Lux.' zeg ik met een glimlach. Ze kijkt me een beetje glazig aan en steekt haar armen naar me uit. Ik geef haar een hand waarvan ze maar 2 vingers van kan pakken. Ik laat zacht een ahw horen en dan legt iemand een hand op mn rug. Ik kijk verschrikt om.

'Ni!' zegt Lux blij, ze laat mijn vingers los en pakt die van Niall. Ik kijk glimlachend naar hoe hij daar zit. Hij kijkt in mijn ogen en glimlacht ook.

'Ze is zo cute.' zegt hij. Ik knik en kijk weer naar Lux.

'Ja dat is ze.'

'Niall, je moet omkleden!' roept Lou door de kamer heen.

'Sorry babe. Ik kom zo terug.'

'Okay.' we gaan recht staan en geven elkaar een kusje. Hij loopt naar de andere kant van de kleedkamer en ik plof tussen Eleanor en Lux in. Lux is inmiddels al bij Eleanor op schoot geklommen. Ik kijk een beetje op mn telefoon en op twitter.

'Hoelang duurt dit meestal?' vraag ik aan Eleanor.

'Geen idee. Verschilt altijd, als ze grappen gaan uithalen duurt het wel wat langer.' ik grinnik en knik. Er komt een balkje bovenin het scherm te staan. Het is van twitter, Kelly heeft me een privebericht gestuurd. Even kijken dan maar.

'Heey Lynna, ik heb misschien een beetje lang gewacht met iets te sturen maar ik durfde het niet echt goed.. :$' stuurt ze. Ik begin een bericht terug te sturen.

'Hi!! Maakt niet uit.' makkelijk maar goed lijkt mij. Na een tijdje heb ik een heel gesprek met haar, ik ben erachter gekomen dat ze in Engeland woont. Waarom ze dan in LA was? Ze had geen kaartjes in Engeland en dan zou ze op vakantie gaan dus kon ze er gewoon naartoe.

Ik ben een bericht aan het typen als mijn telefoon uit mijn handen wordt getrokken.

'What the...?!' Verbaast kijk ik op. Niall zwaait met mijn telefoon voor mijn gezicht.

'Wil je hem terug?' dan pas valt me op dat hij geen shirt aan heeft. Ik kijk er even naar. Naja even.. 'Babe.. Niet staren, wil je hem terug?'

Owja, hij had mn telefoon. 'Ik staarde niet!' protesteer ik. 'En ja!'

Ik probeer mijn telefoon uit zijn handen te trekken maar ik was natuurlijk weer te laat. Hij houdt mijn telefoon boven zijn hoofd. Ik probeer te springen maar dat gaat zeker nooit lukken.

'Leuk geprobeerd babe!'

'Niall! Geef terug!' roep ik. Hij lacht het uit. Ik pak hem bij zijn bovenlichaam vast en doe weer een poging om mijn telefoon te pakken. 'Niall! Geef verdomme terug!'

'1 voorwaarde!' Hij kijkt me in mijn ogen aan. Ik trek aan zijn arm maar die gaat niet naar beneden, waarom zou hij ook, alleen zijn spieren in zijn ene arm zijn al sterker dan in mijn hele lichaam.

'Okay, just tell me what I need to do.' Hij haalt zijn wenkbrauwen bij elkaar.

'Kiss me.' zegt hij en zijn gezicht zit nog maar een paar centimeter van dat van mij vandaan. Zijn adem komt tegen mijn lippen en zijn ogen kijken in die van mij. Ik rol mijn ogen en zet een klein kusje op zijn lippen.

'Now gimme my phone.' zeg ik en ik steek mijn hand uit.

'Naha.' hij houdt zijn hand weer hoger.

'Niaaall!! Geef mijn freaking telefoon terug!'

'Ik zei 1 voorwaarde, kiss me, not give me a kiss.'

'Het enige wat ik wil is mijn telefoon terug.'

'En het enige wat ik wil is dat je me kust.'

'En dat gaat niet gebeuren voor jij mij mijn telefoon terug geeft.'

'Okay.. dat ga ik wel even op whatsapp, even berichtjes doorkijken..' hij draait zich van me weg.

'Niall!'

'Kus me dan!' ik zucht, pak zijn gezicht tussen mij handen, trek hem naar me toe en zet mijn lippen op de zijne. Hij staat even stil maar kust dan terug. Voorzichtig doet hij mijn telefoon in mijn broekzak en legt hij zijn handen op mijn heupen. Ik leg mijn handen om zijn bote bovenlijf heen en dan vraagt hij toegang. Ik trek terug.

'It was a kiss, not a make out session.' zeg ik als ik in zijn ogen kijk. 'Jij hebt je zin, ik heb mn zin, iedereen blij.'

Ik spring in de lucht, pak mijn telefoon uit mn broekzak en kijk nog een keer achterom naar hem. Hij schudt lachend zijn hoofd en loopt naar de andere jongens. Ik loop weer naar Eleanor en Lux toe en plof naast ze neer met een zucht. Lux klimt bij mij op schoot en ik zet haar met haar rug tegen mijn buik aan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hiii!! Ik ben weer thuis! Dus ik kan alle hoofdstukken updaten. Vanavond komt er zoiezo nog een misschien 2. Ik beloof niks!

In ieder geval, sorry dat ik vorige keer een vraag had maar anders kon ik niet updaten. Dus hier de 2 vragen:

✨ Wat zou je doen als je een follow van je favo krijgt, behalve flippen? 🙈

✨ Wat is je favo liedje, van altijd?

Naja... beetje poep vragen maar ik kon niks verzinnen 👼 sorry!

Love you all! Xx

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu