H45

4.6K 148 38
                                    

Lynna's POV~💕

'Thank you. You're so sweet. Wil je op de foto?' vraag ik aan haar. Haar ogen worden nog groter waarvan ik had gedacht dat dat nooit ging.

'Mag dat?' ik knik.

'Tuurlijk mag dat. Moet je wel even een camera regelen.' ze knikt snel en roept haar moeder.

'Aah Tessie. Je moet geen mensen lastigvallen.' zegt haar moeder als ze naar het kleine meisje toe komt.

'Mama, dit zijn Lynna en Niall. Hij zit in die band en zij is zijn vriendin.' zegt ze wijzend naar Niall en mij. 'Ik mag met ze op de foto.' ze gaat op en neer springen. De moeder knikt en pakt haar telefoon. We gaan samen met het meisje op de foto.

'Zo erg bedankt.' Zegt het meisje als ze haar kleine armpjes om me een slaat.

'Geen dank hoor.' ze glimlacht en loopt dan door naar Niall. Ook hem geeft ze een knuffel, Niall en ik zeggen gedag en lopen dan door.

'Zie je wel dat fans je mogen.' zegt hij en hij knijpt even in mijn hand.

'Ze was ongeveer 9 Niall.. Die weet niet eens wat liefde inhoud.'

'Dus? Je snapt het nog steeds niet he? Ja oke.. sommige zullen zo jaloers zijn dat ze haat sturen maar de meeste fans zijn wel gewoon aardig.' ik zucht en haal een hand door mijn haar.

'Ik merk er niks van.'

'Omdat hun het niet zo duidelijk laten merken, als ze dat doen dan hebben ze heel de fandom op hun dak.' zegt hij weer. Ik knik.

'Misschien heb je ergens wel gelijk.' geef ik toe.

'Ergens wel gelijk? Ik heb gewoon helemaal gelijk. Ik hou van je Lynn.'

'Ik ook van jou.' ik ga stil staan en hij komt tegenover me staan met zijn handen op mijn heupen. Ik probeer in zijn ogen te kijken, wat moeilijk gaat want hij heeft een zonnebril op. Maar je kan de twinkeling door de bril heen zien. Ik glimlach en zet mijn lippen kort op die van hem. Hij is het er duidelijk niet mee-eens als ik terug trek en hij bijt in mijn lip. Ik schrik een beetje van zijn actie, span heel mijn lichaam aan en probeer als nog terug te trekken. Niall wrijft rustgevend met zijn handen over mijn heupen en dan herriner ik het me weer, hij zou me nooit pijn doen. Ik ontspan me weet een beetje en kus hem weer. Om me heen hoor ik overal flitsen, het worden er steeds meer, ik trek terug om te kijken wat er aan de hand is. Ze maken foto's van mij en hem. Ik kijk Niall bang aan. Hij pakt mijn hand en sleurt me de eerst komende winkel in. Overal om me heen hoor ik vragen als we onderweg zijn. Zo makkelijk kom je niet van die mensen af. Ik klem me nog wat sterker vast aan Niall's hand.

'Het komt goed babe.' zegt hij als hij achterom kijkt. Ik glimlach een beetje naar hem. Hij wrijft rustgevend met zijn duim over de bovenkant van mijn hand. Eindelijk in de winkel aangekomen kijk ik rond. Lekker dan. Een lingerie winkel. Niall kijkt ook rond en draait zich dan om naar mij.

'Goeie keuze Nialler.' Hij glimlacht en loopt dan verder de winkel in. 'Niall, doe normaal.'

'Babe. Deze zou jou zo goed staan.' hij pakt een knal roze bh.

'Niall!!'

'Sorry! Sorry!' hij hangt hem weer weg en kijkt dan met een grijns de rest van de winkel rond. We krijgen rare blikken van de andere vrouwen in de winkel, wie ziet er nou elke dag een stelletje van 17 en 20 door een lingerie winkel lopen en elkaar voor schut zetten?

'Ik denk dat de paparazzi nu wel weg is hoor.' zeg ik en ik kijk via de deur naar buiten.

'En deze dan?' vraagt hij, totaal mijn opmerking negerend en hij houd een doorschijnende bh omhoog.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu