H42

4.8K 162 42
                                    

Lynna's POV~

We lopen naar de keuken en maken een boterham met nutella. Halverwege komt Liam binnengelopen.

'Alles is weer goed?' vraagt hij. We knikken. Ik zie Niall nog een "thank you" met zijn mond vormen maar besluit om het te negeren. Ik eet nog mijn boterham op die Niall voor me heeft gemaakt en dan lopen we terug naar de woonkamer waar nu wel de rest van de band, en Eleanor, bij elkaar zitten. Volgens mij weten ze niet eens dat Niall en ik een soort van ruzis hebben gehad, ik vind het wel prima.

'Kunnen we gaan?' vraagt Niall. We knikken en gaan dan naar beneden voor de sportschool.

'Wat was al dat lawaai vanochtend?' vraagt Eleanor die naast mij en Niall komt lopen. Ik wou net zeggen dat Niall het vertelt alleen hij was al in een gesprek met Louis.

'Was er lawaai? Ik heb niks gehoort.' probeer ik. Ik voel dat ze me raar aan kijkt. Terecht. Ik ben altijd al slecht geweest in liegen.

'Ja er was lawaai, allemaal geschreeuw, het leek op dat van jou.'

'Okay. Het is duidelijk, ik kan niet tegen je liegen. Niall en ik hadden ruzie.' ze kijkt me verbaast aan.

'Hoe bedoel je ruzie?'

'Hij werd chagerijnig over wat Liam tegen hem zei, toen snauwde hij naar me maar het is goed gekomen met een doos chocolaatjes.' zeg ik met een glimlach.

'Een doos chocolaatjes?' ze kijkt me verbaast aan. Ik knik. 'Ik zou nog wel wat meer nemen hoor. Laten voelen dat hij fout zat.' ze knipoogt.

'Naja.. misschien kwam er ook wat zoenen aan te pas.. maar dat was daarna en tot dat Zayn ons onderbrak.' ze moet lachen. 'En we hebben spongebob gekeken. Nu ga je vast zeggen "spongebob? Wtf." maar ik vind spongebob gewoon vet.' lach ik.

'Is ie ook.' ik knik. We komen bij de sporthal aan, hij is helemaal leeg.

'Wat gaan we als eerste doen Nialler?' vraag ik aan hem en ik sla mijn arm om zijn nek.

'Ik dacht om de loopband te doen.' hij kijkt naar me. Ik knik, we lopen naar de 2 loopbanden in de hoek. Louis en Eleanor kiezen voor de fiets en de rest van de jongens kiest voor de gewichten. Hopen dat Niall dat ook zo gaat doen..

Iedereen is druk bezig met alles waar ze me bezig zijn. Ik glimlach even naar Niall.

'Jij hebt echt een super goede conditie.' zegt hij dan. Ik haal mijn schouders op.

'Thanks, toen ik net op de middelbare kwam heb ik best veel gesport. Ik was echt dik, maar dan ook echt dus ik dacht ik ga afvallen en dan mogen mensen me alleen toen heb ik alsnog geen vrienden gemaakt.'

'Je hebt toen wel afgevallen door te sporten?' ik knik. 'Wel beter dan dat je de laatste keer hebt gedaan.' ik knik weer.

'Ik weet dat ik toen een fout heb gemaakt en ik ga het ook nooit meer doen.' hij glimlacht.

'Goedzo babe. Als het zou kunnen zou ik je een kusje op je hoofd geven.' ik moet lachen. 'Die krijg je wel aant einde.'

'Isgoed.' Ik glimlach nog naar hem en concenteer me dan op het lopen.

Na ongeveer 3 kwartier besluiten we om te stoppen. Niall was al eerder gestopt omdat hij gewichten wou doen. Ik liep nog op de loopband en hij zat tegenover mij die gewichten te doen, echt wauw. Hoe dat zijn spieren dan zo bewegen.. Met hem moet je duidelijk geen ruzie krijgen. Dit was Niall's beste idee ooit. Ik zit nu op een bankje naast Eleanor, te wachten op de jongens en te kijken.

'Wiens idee was dit?' vraagt Eleanor aan mij.

'Van Niall. Best interesant nog.' zeg ik lachend. Ze knikt. Ik volg met mijn ogen Niall als hij van het apperaat af komt en naast me komt zitten. 'You look so hot when you all that kind of stuff.' fluister ik lachend.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu