H73

4.8K 147 70
                                    

(Hope ya like the gif! Enjoy!!)

Lynna's POV~💎

Het is een paar dagen later, Niall en ik hebben elke nacht bij elkaar geslapen, soms bij hem, soms bij mij. Ik heb een paar van zijn andere gekke vrienden ontmoet, de jongens van 5SOS. Ze zijn net zo gek als de jongens van One Direction.

*Flashback*

Ik ben bij Niall thuis, alle jongens zijn er met hun vriendinnen. Ik ben in de keuken als de bel gaat. Snel loop ik naar de deur en doe ik open. 4 jongens kijken me lief aan, ookal zien ze er best ruig uit, eentje heeft een piercing, andere heeft weer oorbellen of tatoo's. Niall komt vanuit de woonkamer aangelopen.

'Are the idiots here?' vraagt hij als hij zijn arm om me heen slaat. Alle vier rollen ze hun ogen wat mij doet lachen.

'Nice to see you again to mate.' Zegt een jongen met blond haar, in een beetje hetzelfde model als Niall als hij het omhoog heeft en een lippiercing. Lachend loopt Niall op hun af en geeft hij ze allemaal een knuffel.

'Lynna, dit zijn Micheal, Luke, Ashton en Calum. The 4 idiots from 5SOS.' zegt hij als hij ze een voor een aanwijst, allemaal zwaaien ze naar me.

'En is dat je chick?' zegt als ik het goed heb Luke. Niall komt weer naast me staan, slaat zijn arm om me heen en knikt. 'Hij zei al dat je hot bent maar ow babe.' hij laat zijn ogen over mijn lichaam heen glijden, netzoals de rest trouwens. Ik voel me een beetje ongemakkelijk worden en ga wat dichter tegen Niall aanstaan, sinds ik met hem ben, heb ik wel meer zelfvertrouwen opgebouwd, maar met 4 onbekende jongens? Dat ga ik nooit leren.

'Ze zitten in een band Lynn.' zegt Niall, ik knik maar durf ze nog steeds niet aan te kijken dus kijk ik maar gewoon naar de grond.

'Mag ik zeggen dat ik nog nooit van jullie heb gehoord?' vraag ik grinnikend en ik kijk even op.

'Snap ik best wel. We zijn nog niet heel erg bekend.' zegt Calum. Ik knik. We lopen naar binnen toe en gaan op de bank zitten. Dit kan nog best een leuk avondje worden.

*Einde flashback*

De rest van de dag hebben we gewoon gelachen en gepraat, het was echt heel erg gezellig.

Bijna elke dag ben ik nog bij mijn moeder op bezoek geweest. Alles gaat goed, gelukkig. Vandaag gaan Niall en ik naar Nederland toe voor het feest. Het is vanavond al.

Nu zitten we in de auto naar het vliegveld. Met Niall's knie gaat het steeds beter, vanochtend zijn we nog naar de dokter geweest en ze zei dat hij hem wat meer mag bewegen maar de hechtingen er wel in blijven zodat het niet weer kapot gaat ofzo. Als we weer terug zijn in Engeland mogen ze eruit.

Hij legt zijn hand op die van mij en knijpt er even in. Ik kijk op naar hem.

'Are you okay, princess?' Vraagt hij. Ik knik.

'Yeah, just thinking.' hij knikt en kijkt naar buiten. Ik kijk ook naar buiten als mijn gedachtes weer afdwalen.

'We're here babe.' ik knik weer en stap uit de taxi. Niall betaalt de chauffeur als ik de koffer pak, thuis had ik al afscheid genomen van iedereen. Ik trek onze koffer achter me aan, komop, we zijn 1 nacht weg, heel erg veel hebben we niet nodig, het past makkelijk ik een koffer. Ik leg mijn andere hand om Niall's bovenarm heen, hij moet nog steeds met krukken lopen, meer als steuntje. Hij kan ze ook makkelijk weg leggen en soms doet hij dat ook. We doen al die dingen die je moet doen voordat we in het vliegtuig kunnen enzo. Het is grappig dat er nu een vliegtuig op ons staat te wachten in plaats van andersom. We stappen in en gaan in een van de stoelen zitten.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu