H46

4.8K 150 42
                                    

Lynna's POV~☺️

We komen bij het hotel aan, gaan met de lift naar de goede verdieping en dan naar de kamer. Ik leg de tassen in mn kamer neer.

'Zullen we nog wat leuks doen de laatste avond?' vraagt Liam. Waar heeft die gast het over?

'Hoe bedoel je?' vraag ik.

'Een film kijken in de bioscoop. Een horror.' zegt hij. Ik ben niet bang van horror dus ik vind het best.

'Moeten we dan niet terug naar de stad?' vraag ik weer.

'Nee. Er is hier een mini bios. In de hotelkamer.' Legt Niall uit. Ik haal mijn wenkbrauwen omhoog.

'What?'

'Het is echt zo.' zegt hij weer. Omg.

'Kijken jullie mee?' vraagt Liam. Niall en ik knikken. We lopen naar de mini bioscoop. 'Welke willen jullie?'

'Doe maar de engste die je hebt.' zegt Niall. We zoeken een plekje helemaal achteraan, het is een stoel voor met zn 2e. De rest gaat in de banken voor ons zitten.

'Vindt je dat dan niet eng ofzo?' vraagt Liam aan mij. Ik schud mijn hoofd.

'Horrorfilms doen me niet veel.' zeg ik. Hij knikt. De lichten gaan uit en de film begint. Als de begin titel in het beeld komt gaat Louis al gillen als een meisje. Eleanor schrikt zich helemaal kapot en geeft hem een stoot in zijn maag. Ik lach me kapot, net zoals Niall. De film begint, ik kalmeer me een beetje en pak Niall's hand.

In het begin is hij al super eng. Niall had echt gelijk, in het donker zijn die dingen echt veel enger. Ik knijp als een gek in zijn hand. Hij haalt zijn hand uit die van mij en slaat zijn arm om me heen. Ik trek mijn knien tegen mijn borst aan. Louis draait zich met een grijns om en kijkt naar me.

'Toch wat enger dan je had gedacht?' zegt hij. Ik steek mijn tong naar hem uit.

'Wie het laatst lacht, lacht het best Tomlinson.' zeg ik terug en ik richt me weer op het scherm. Louis doet hetzelfde. Ik schrik me kapot als er ineens een of ander raar ding in het beeld komt en verberg mijn hoofd in Niall's shirt. Hij geeft een kusje op mijn hoofd en wrijft over mijn rug.

'You don't have to look babe.' fluistert hij. Ik knik en kijk via een spleetje naar het scherm maar kijk dan meteen weer weg.

'Can you tell me when it's over?' mompel ik in zijn shirt. Ik weet gewoon dat hij een bigsmile heeft.

'Ofcourse.' hij kijkt verder, ik leg mijn handen voor mijn ogen en wacht op het sein van Niall tot ik weer kan kijken. Hij kriebelt over mijn rug en na een paar minuutjes zegt hij dat ik weer kan kijken. Ik haal mijn handen weg en ga rechtop zitten.

'Ik was niet bang, hoe kom je erbij?' zeg ik als ik zie dat Niall een bigsmile heeft.

'Ik dacht ook niet dat je bang was.' fluistert hij. Bang kijk ik de film verder. Mijn armen zijn om Niall's arm heen geslagen. Volgens mij krijgt hij geen bloed meer. Mijn knien zitten tegen mijn borst aangedrukt. Als er nog een eng deel komt laat ik zijn arm los en sla ik mijn armen om zijn middel. Hij grinnikt en slaat zijn arm om mijn schouders. Voorzichtig kijk ik weer op.

~~~~

De film is afgelopen. Ik kijk op naar Niall. Hij grinnikt.

'Leuke film he Lynn?' Zegt Louis spottend als hij zich omdraait. Ik glimlach nep naar hem.

'Shut up.' sis ik. Hij draait zich lachend om naar Eleanor. Ik knuffel Niall en leg mijn neus in zijn buik. Hij kriebelt door mijn haar.

'Laten we gaan slapen.' zegt Niall. Ik knik en ga rechtop zitten. We zeggen iedereen nog weltruste en gaan naar onze slaapkamer.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWhere stories live. Discover now