H76

4.9K 135 69
                                    

Lynna's POV~🍃

Ik schrik wakker van een pan die valt, gevolgd door een keiharde "fuck". Niall staat op en loopt naar beneden. Ik grom en draai me om. 5 jongens kan mijn brein niet aan. Beneden is allemaal geroep en gelach enzo maar ik leg mijn kussen over mijn hoofd. Geen zin om dit te horen. Na een tijdje ben ik weer in slaap gevallen.

'Babe, wake up.' fluistert Niall zacht als hij zijn hand op mijn onderrug legt. Ik grom weer.

'Niaaall.. ik was net in slaap gevallen.'

'Sorry babe.' ik draai me op mn rug en kijk hem aan. Hij zit nog steeds in zn joggingbroek en t shirt waar hij zich snel in had omgekleed.

'Don't mind, wat was er?'

'Ashton die probeerde een ei te bakken alleen de helft ontplofte.' ik grinnik. Domme jongen.

'Was iedereen al wakker?' hij knikt.

'Iedereen behalve wij.' hij veegt een plukje haar uit mijn gezicht. Ik knik. 'Ze doen nu nog een poging.' ik grinnik weer.

'Hopen dat het niet weer fout gaat.' Hij knikt. 'Hoelaat is het eigenlijk?' vraag ik als ik gaap.

'Half 11.' ik knik en draai me op mijn zij met mijn ogen dicht. Hij haalt zijn vingers door mijn haar.

'Kelly komt rond half 2.' Mompel ik.

'Isgoed, de jongens komen rond 1 uur.' hij geeft een kus op mijn hoofd. Ik knik, doe mijn ogen open en kijk hem met een glimlach aan. 'Come on princess.'

Hij pakt mijn hand en trekt me rechtop. Zodra hij mijn hand loslaat val ik weer terug. Hij zucht en kleedt zich om, misschien is dit zo slecht nog niet.

'Wil je dat ik het op de moeilijk manier doe?' Vraagt hij als hij klaar is.

'En dat is?'

'Kieteldood.'

'Okay! I'm up! I'm up!' ik sta op en wrijf in mijn ogen als ik me uitrek.

'Good girl.' Ik rol mijn ogen en loop naar de kast waar ook een paar kledingstukken van mij in liggen. Mijn ogen glijden over de kleren maar mijn brein lijkt het niet op te nemen. Ik slaap gewoon nog half en schrik er dan ook van als Niall door mijn spullen rommelt. 'Okay, deze broek, met dit bloesje en deze schoenen.' zegt hij als hij alles op het bed legt. Ik kijk verbaast naar de kleren, zelf had ik het niet gekozen maar het kan best mooi zijn.

'Ik ben alvast benenden.' knipoogt hij en dan is hij weg. Ik trek de donker blauwe skinnyjeans aan en het spijkerbloesje met sterren. De bovenkant laat ik iets open en ik trek mijn rode Nike airmax aan. Als ik helemaal klaar ben, ga ik voor de spiegel staan. Het past wel en als dit is wat hij mooi vindt, dan vind ik dat prima. Ik stroop de mouwen nog op en loop naar beneden. Heel de keuken is vies, alles onder het ei. Ik sla mijn handpalm tegen mijn voorhoofd aan en kijk de keuken rond.

'Fack, jongens.' zucht ik als ik het ei van de vloer en het gasfornuis veeg. Na 5 minuten is alles weer schoon. Niall komt de keuken binnen, tuurlijk. Precies als ik klaar ben.

'Hey babe, wow alles is schoon.' Hij legt zijn arm om mijn heup heen en kijkt de keuken rond. Ik knik. 'En jij bent beeldschoon.'

Hij draait me om zodat ik hem aankijk. Ik rol mijn ogen en zet een klein kusje op zijn lippen.

'Euj guy-, okay jullie zijn druk.' zegt Calum die net binnenkomt als hij op kijkt van zijn telefoon. Meteen draait hij zich om en loopt hij weer terug naar de woonkamer.

'Niet in de keuken! Er moeten hier nog mensen eten klaarmaken!' Roept Luke dan. Ik kijk naar Niall.

'Dit was jou idee he, om 4 gestoorde jongens extra te nemen?' hij knikt en zucht.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWhere stories live. Discover now