~Özel Bölüm~

42.6K 1.2K 59
                                    

********** Seneler Sonra ************

Melodi'den

Çalan alarm ile hızla yatağımdan kalktım. Bugün benim için çok önemli bir gündü. Bu anı hayatımda bir daha asla bulamayabilirdim. Üstümü değiştirip odamdan dışarı çıktım. Yan odaya Çağların odasına girdim ve hızla kardeşimin üstüne atladım.

"Çağlar. Canım kardeşim. Bir tanecik kardeşim. Can parçam. Gülllüm bennim."

Mırın kırın ederek yavaşça gözlerini açtı.

"Canım kardeşim mi? Bir tanecik kardeşim mi? Gülllüm bennim mi? Allah'ım, eğer benim kardeşim buysa bunu benden geri alma Yarabbim." dedi tavana Bakarak.

Kafasına geçirdim bir tane.

"Salak salak konuşma bana. Bugün günlerden ne?"

"Çarşamba."

"Salak. Evleniyoruz bugün."

"Oha. Annemle babam ikimizi birbirimizlemi evlendiriyor."

"Olum. Salak mısın sen? Kalk hadi. Bugün birbirimizden kurtuluyoruz."

Koşarak odadan çıktım. Merdivenlerin sonunda annem ve babamı gördüm. Eğilerek prenses selamı verdim. Trabzanların üstüne oturdum ve aşağıya kaydım.

Annem ve babamın boynuna sıkıca sarıldım. Çağlar da 5 dakika sonra gelince hepimiz kahvaltıya oturduk.

Gözlerim masada ki herkese değdi o ara.

Babama bakınca sert halinden bir şey eksilmemişti. Hala aynıydı. Saçından ufak tefek beyaz vardı. Bağırsa bütün Mardini inletirdi.

Annem... Oda yaşlanmıştı. Ama küçükken gördüğüm psikopatlık hala birazcık kanında vardı. Dün ben evlenmeyeceğim şakası yapınca anlamıştım. Buldu gül gibi damadı tabi bırakamaz.

Çağlar... Benim kardeşim çok değişmişti. O ufaklıktan eser kalmamıştı. Kendini geliştirmiş, hem bizim şirkette hemde mankenlik yapıyordu yabancı bir dergi de.

Bense hala aynıydım. Küçükken ne sevdiysem büyükkende aynısını seviyordum. Annemin doktor olmam için zorlarken babam istediğini olabilirsin kızım demişti. Bende bizim şirketin başına geçmiştim.

Evleneceğim adam ise ortağımızın oğluydu. Gerçi ben bunu babamla bir ihaleye girip, ihaleyi kazanıp, çay içtikten sonra öğrenmiştim.

İş için aldığımız telefon numaralarımız yakın zamanda 'seni seviyorum, seni özledim, yarın evleniyoruz' gibi sözlere dönüşmüştü.

Şimdi, yani bugün ise evleniyordum.

Masadan kalkıp hemen odama çıktım.  Herşey eksiksiz ve güzel olsun istiyordum. Her bir dediğim şey getirilmişti, kuaföre gitmeyecektim. Kendim hazırlanacaktım.

İlk iş olarak elbiselerimi üstümden çıkarttım ve duşa girdim. Hızlı ve sıcak bir duşun ardından, gelinliğimi üzerime giydim. Saçlarımı kurutup maşa yaptım. Yukardan dağınık bir topuz yaptım. Sade ve gelinliğime uyan bir makyaj yapıp, açık renkteki rujumu sürüp hazırlanmıştım.

Odamdan çıktım. Kafamı çağların odasına çevirdim. İçerden konuşma sesleri gelince yavaş adımlarla ilerledim. Gerçi ayağımdaki topuklularla ne kadar sessizse...

İçeri girince babam ve annemin Çağları hazırladığını gördüm.

Gömleğinin bir tarafı içerde, bir tarafı dışardaydı. Kravatı ise tersti. Ve ayağında ayakkabının teki yoktu.

BERDEL (Tamamlandı) #wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin