!!

87.3K 1.1K 32
                                    

Herkese merhaba arkadaşlar!

3 yıl sonra bu kitaba duyuru adı altında bölüm atacağım aklıma gelmezdi. Ama atıyorum... Fark ettim ki arada onca süre geçmesine rağmen hala berdel üzerinden bildirimler geliyor. Ve bu bildirimler şuan kimlere ulaşıyorsa sizin için yazıyorum bu duyuru bölümünü.

Çocukken bu yazdığım kitapta bu kadar saçma bir kurgu ile bu kadar ilerleyeceğimi düşünemezdim. Neyse ki konumuz bu değil.

Çocukken bu yazdığım kitabımın akışına 3 yıldır üstüne düştüğüm ve dibine kadar ayrıntı ile düşünüp yazdığım kitabım ile tekrar karşınızdayım.

Şuandan 17.  Bölüme kadar yayınlandi ve neredeyse iki günde bir bölüm atıyorum.

Romantizm tarih ve hayatında gerçeklikleri ile karıştırarak fantastik bir kitap yazmayı amaçladım.

Diğer kitabıma da aynı ilgili göstermenizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorumm..

 Öbür kitapta söylediğim şeyler pek okunmadığı için buradan bir bilgi vermem gerektiğini düşündüm.

Berdel benim çok küçükken yazdığım bir kitap. Yazım hataları kafa karışıklıkları mantık hataları ile dolu bir kitap.

Ama bunu her ne kadar bütün kitaplarda söylesemde takılmıyor ve anlamazlıktan geliniyor. Bende biliyorum o kadar çok hata olduğunu.

Kaldıracağımı söylediğim zaman ise bir sürü okuyucumdan kaldırma diye mesaj geldi. Kaldırıp yeni şekile yazacaktm. Ama maalesef benimde elim gitmedi.

İkinci konuya gelirsek, benim kitabım wattyse seçilmedi. Wattyse katılmak için kurallardan biri başlığa onu yazmaktı. Eğer wattyse seçilseydi kapağımda sarı bir amblem ve üstünde watty2018 yazardı. Veya 2017.

Kitabıma yapılan yorumlara verdiğim cevapları ve size yaptığım açıklamaları dikkate alıp yorum yaparsanız çok sevinirim.

Kitaba ilk başlayanlar içinse. Çok ileriden geliyorum size. 

BERDEL (Tamamlandı) #wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin