Chapter 1

265 16 1
                                    

Riley's POV

 Ik staarde in mijn map terwijl ik door de straten van Londen liep. Hoe moest ik het Johnson hotel vinden in een stad zo groot als Londen? Ik zuchte en tilde mijn hoofd op toen ik geschreeuw hoorde. Dit moet het zijn. Ik nam mijn camera in postitie en ik probeerde me door de menigte van schreeuwende tieners te duwen.

Ze schreeuwden allemaal nog harder toen Harry Styles naar de deur liep, en snel naar de fans zwaaide voordat hij in een zwart busje stapte dat op hem stond te wachten. Ik nam snel een foto van hem toen hij zwaaide. Na Harry kwam Niall, toen Zayn, en Liam volgde. Ik nam ook foto's van hun.

Waar is Louis?

De hotel manager stapte uit het gebouw.

''IEDEREEN DIE HIER GEEN KAMER HEEFT VERLAAT DEZE PLAATS NU!'' Schreeuwde hij.

Ik moest een foto van Louis hebben, ik wist dat hij daar binnen was. Denk snel. De nooduitgang aan de achterkant van het gebouw. Ik had op internet gelezen dat de jongens op de vijfde verdieping verbleven. Ik klim gewoon daar op en neem dan een foto door het raam. Ik duwde me een weg uit de menigte en rende langs de zijkant van het hotel naar de achterkant. Ik was opgelucht toen ik daar een brandtrap vond. Ik maakte de cameraband die ik om mijn nek droeg strakker en ik begon op de trap te klimmen. Ik telde de verdiepingen waar ik langs kwam. Moet ik dit echt doen? Tuurlijk. Het is mijn baan. Ik kon het niet helpen om me toch schuldig te voelen voor het schenden van Louis' privacy, maar ik verwierp snel de gedachte omdat hij beroemd is, en hij er dus aan gewend is. Ik kwam eindelijk bij de vijfde verdieping aan en ik leunde over de railing naar de rij vensters. In welke kamer zal hij zijn?

ik liep voorzichtig naar de andere kant van de railing, omdat de brandtrap vrij onstabiel was. Ik keek in het raam en hij hart bonkte hard. Ik nam mijn camera gereed terwijl Louis Tomlinson naar de woonkamer van zijn hotelkamer liep. Wat was hij aan het doen?

Oh my god.

Hij was naakt.

Dit is mijn kans op promotie.

Ik nam snel de foto.

Shit, de flits ging af. Louis greep snel naar een deken en gebruikte het om zijn lichaam te verbergen. Mijn gezicht werd rood. Louis zag er pissig uit. Mijn hard brak een beetje terwijl ik zag hoe erg het hem irriteerde dat ik die foto nam.

''GA!'' Schreeuwde mijn hoofd. Ik was bevroren. Louis trok een shirt aan. Nu compleet aangekleed, rende hij uit de deur van zijn hotelkamer. Shit shit shit.

Ik rende snel naar de trap en rende zo snel als ik kon naar beneden, door steeds 1 tree over te slaan. Bijna beneden. Ik zag dat ik dichtbij genoeg was om de rest te springen. Op 3.

1.

2.

3!

Ik liet de trap leuning los en sprong naar beneden. Maar ik voelde de grond niet onder mijn voeten. Ik voelde alleen twee sterke, warme armen die me vast hielden.

Censored (Nederlands/Dutch)Where stories live. Discover now