Chapter 5

220 16 0
                                    

Ik herinner me niet dat ik in slaap viel, maar ik werd wakker in Louis' bed. Ik stapte zachtjes uit het bed en sloop naar de woonkamer. Louis was nog steeds op de bank aan het slapen. Ik pakte mijn camera en liep de hotelkamer uit, terwijl ik onderweg mijn schoenen pakte. Toen ik buiten het hotel stond, trok ik mijn schoenen aan en rende ik terug naar het flatgebouw, die ongeveer 3 straten hier vandaan. Ik rende de trap op naar mijn flat en ik opende de deur. Gelukkig had mijn kamergenoot Adrian de deur niet op het slot gedaan.

Ik liep zachtjes langs de slapende Adrian en rende mijn slaapkamer in. Ik sprong op mijn bed en trapte mijn schoenen uit.

Ik legde mijn camera op mijn bureau aan de oplader, zodat ik hem morgen weer kan gebruiken. Ik opende de foto die ik gister had gemaakt van Louis en ik kon het niet helpen om me schuldig te voelen. Hij was zo'n lieve jongen en dit kan zijn carrière verpesten. Ik schudde de gedachte van me af en klom mijn bed in, waarna ik mijn ogen sloot om nog wat te slapen.

*

*

Ik weet dat dit een kort stukje is, en het liefst zou ik er nog een chapter achter plakken maar dan klopt de telling van de chapters niet meer :( Morgen komt een nieuwe online :)

Censored (Nederlands/Dutch)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora