Chapter 15

165 11 1
                                    

Chapter 15

"Oke, dus Louis, je hebt haar net ontmoet, ze zag je naakt, en als iemand hier achter komt word ze ontslagen. En toch date je haar?" Vroeg Zayn.

Louis knikte.

"Waarom in godsnaam!" Niall stond op. "Dit is onzin."

"En...?" Louis stond op naast Niall.

Niall rolde zijn ogen.

Waarom heb ik ja gezegd tegen Louis?

Alle jongens ruziën. En ik veroorzaakte dit. Wat is er mis met me?

"Oke dan." Zei ik, terwijl ik opstond. De hele kamer werd stil. "Louis, kan je me laten zien waar ik slaap want ik wil naar bed." Zei ik geïrriteerd.

"Ze praat!" Zei Niall, met een sarcastische toon.

Ik beet op mijn kiezen.

"Louis laat me gewoon zien waar die fucking slaapkamer is!" Zei ik hard.

"Oke, oke." Louis leidde me naar een klein kamertje.

"Whoa mate, wat doe je. Dat is onze kamer." Harry liep naar ons toe.

"Oh my god! Ik slaap wel op de grond dan. Of weet je wat? Ik heb een beter idee. Ik ga naar huis. Doei, Louis." Ik pakte mijn tas en liep de deur uit, die ik achter me dichtsloeg. Ik liep boos naar de trappen.

Ik rende over de trappen naar de lobby.

"Nog een fijne avond." Zei de receptioniste tegen me.

Ik mompelde een bedankje en duwde de voordeur open.

Ik was verast dat niemand achter me aan kwam, wat mensen gewoonlijk doen, maar ik was blij dat ik alleen was. Ik zocht in mijn tas naar mijn telefoon en gromde toen ik bedacht dat ik hem was vergeten in het hotel.

Ik sloeg mijn armen over elkaar en liep door een zacht verlichtte straat naar de flat die ik deelde met Adrian. Mijn kleding begon oncomfortabel te worden, en ik wilde dat ik ze nu gewoon uit kon trekken. Er reden maar een paar auto's. We woonde niet in een hele drukke straat en ik was dankbaar dat ik geen enge mannen in het donker zag staan. Tegen de tijd dat ik bij mijn flat aankwam, was ik rustig en klaar om te gaan slapen. Ik liep de trap op en opende na een klein gevecht met mijn sleutels en het slot de deur van mijn flat. Ik liep naar binnen, waar Adrian op de bank sliep. Het was 23:00 uur. Ik zuchtte opgelucht toen ik bedacht dat ik vrij was morgen. Ik deed mijn schoenen uit en liep naar mijn slaapkamer.

Toen ik mijn kleding had geruild voor een oversized t-shirt dat ik als pyjama draag, sprong ik mijn bed in en knuffelde met de warme dekens.

Ik probeerde niet aan Louis te denken, of een van de andere jongens, maar ze kwamen steeds terug in mijn gedachten. Ik viel in slaap kort nadat ik mezelf een preek gaf over dat ik een relatie begon met Louis terwijl ik hem pas net ken. Goed gedaan, Riley.

Censored (Nederlands/Dutch)Where stories live. Discover now