-Capitolul 1-

62 2 2
                                    

Nu privi înapoi

O nouă zi de liceu. Clasa a XII-a,ultimul an. După asta,pot să-mi iau adio de la școală. Nu am de gând să mai stau încă 4 ani la facultate,o să îmi găsesc un loc de muncă și o să mă mut după. Mama și iubitul ei nou,Gerald,încep să mă calce pe nervi. Trebuia să fiu acasă,în Florida,dar mama a câștigat procesul. Oricum,de o lună sunt majoră,stau cu ei pentru că nu am bani să mă mut. Mama are 41 de ani,iubitul ei are 35. Ceva nu e de bine nu? Păi normal,mama a divorțat pentru boul ăsta. Tata era un om bun,muncea corect,ne iubea,dar mama a vrut aventură. De asta nu am eu iubit,e mai bine așa. Nu apar tentații.

-Yvonne,haide,Gerald a zis că te duce la liceu azi.

-Nu mersi,merg singură. Stai și linge-te cu el,i se răcesc buzele.

-Parcă m-am făcut înțeleasă,eu și Gerald ne iubim,nu ai să ne desparți cu toanele tale de copil.

-Dar nu am zis nimic. Ne vedem la 4.spun și ies.

Sunt la Terrance Wall Highschool și pot spune că m-am descurcat bine în cei 4 ani de liceu. Am trecut mereu,la matematică cu 5,e bun și ăla,am prieteni și sunt cunoscută. Ce pot să cer mai mult? Am 18 ani,pot să fac ce vreau,viața e frumoasă.

-Bunăăă.o aud pe Adele,cea mai bună prietenă. E o brunetă scundă,mai mică decât mine,are 19 și ne știm de când m-am mutat în Los Angeles. Era urmată de Harry,Adam și Lariss,în principal gașca noastră. Vara trecută am stat puțin cu ei,am plecat la tata și apoi în Argentina. O vară destul de ok dacă stau să mă gândesc.

Harry,iubitul lui Adele,are 20,e șaten și tot ce a făcut vara asta a fost să și-o tragă cu Adele. La ei e iubire plină de sex,mai mereu-22 din 24-sunt pe undeva,ea crăcită iar el între picioarele ei. În cele 2 ore rămase,joacă hochei sau merge la poker,părinții lui fiind foarte bogați. Are un Mustang pe care îl folosește la "drumuri scurte"-adică de la casă până la magazin. Cam 10 metri. Dar și un Porsche cu care o mai plimbă pe iubită-sa

Adam are 19,mai are și el escapade,dar nicio relație serioasă. Spune că "Viața trebuie trăită așa cum vrei,nu după tipare" iar el nu vrea să fie în tipare. E cel mai înalt,1,95 metri,e în echipa de baschet și e roșcat. E foarte râvnit,dar dă friendzone la tot ce prinde. Chiar și Lariss,blonda grupului,are 18,care mai nou se dă pe fete,a vrut să fie cu el,dar au sfârșit în baia școlii amândoi. Niciunul nu a negat că nu le-ar fi plăcut.

-Bună dimineața șateno.spune Adam și eu îi arăt degetul din mijloc. Suntem cei mai buni prieteni,dar odată am avut și noi o relație,așa,de joacă,însă nu m-a atins. Iar asta l-a cam ofticat.

-Ce e Davis,câte plantații ai mai făcut vara asta?

-Nu multe. Dar și dacă le-am făcut nu-mi spune nimeni "tată". Știi că sunt anti-tipare.

-Mă bucur. Ai să stai mereu așa,în aer?

-Da.

-El e mai aerian de când l-a produs mă-sa.zice Harry iar Adam i-a dat una în braț. 

-Da,da,vă iubiți,hai la ore. Ultimul an și adio Terrance Wall!țipă Lariss. 

Aveam prima oră matematică,doamna Maxwell sper că nu va mai urla la noi,avem totuși 18 ani și nu prea ne mai pasă de materia ei. M-am pus la locul meu,pe rândul al treilea-aveam bănci de o persoană-în banca a patra. În fața mea stătea Adele,în dreapta Harry,în spate Adam,iar Lariss în prima bancă de la geam. Nu știu ce îi place acolo,înafară de ziua de joi când poți vedea echipa de fotbal antrenându-se,nu e nimic plăcut. Profa a intrat,ca de obicei,pe tocurile mici ce o mai înălțau,cu ochelarii rotunzi pe nas și și-a trântit geanta și plasele pe catedră. 

Earning a loss ||Cole Sprouse F.F.||Where stories live. Discover now