-Capitolul 10-

26 2 0
                                    

Într-o bună zi te vei uita altfel la persoana din fața ta

Cameron POV

Mă bucuram de faptul că am și eu o zi liberă,în care să fac ce vreau eu. Stăteam în pat cu Yvonne,ea având capul așezat pe pieptul meu și râdeam. Nu țipam unul la altul,nu făceam scandal,pur și simplu mă simțeam bine. Sigura de care am mai fost așa atașat a fost Grace. Nici  nu mă mai înțeleg,aveam planuri mari cu Yvonne,iar acum doar stau cu ea și glumim.

-Stai să vezi ce mi-a zis Adam în clasa a IX-a. Stăteam afară,singură,pe o bancă,iar apoi l-am văzut cum vine. Părea emoționat,era roșu la față și voia să mă întrebe dacă poate sta cu mine. Dar el a zis doar "Vezi că ai cămașa descheiată",iar Harry l-a înregistrat din greșeală;am râs mult timp pentru faza asta.

-Doamne ce tâmpit. Nu era așa acum 3 ani,parcă e mai fraier pe zi ce trece.

-Nu mai vorbi așa. E foarte atent și drăguț,îmi lipsește să stau cu el. Dar lui nu pare să-i pese de mine...

*Ba îi pasă,mi-a zis să nu-ți fac rău sau mă toacă mărunt.* Nu pot să-i zic asta. Deja devine bănuitoare,poate o să vrea după să-l caute pe Adam și nu risc să mi-o ia fraierul de Carl. Știu perfect despre ce răzbunare vorbea,dar am să mă asigur că va suferi.

-Ia stai. De unde îl știi pe Adam?

-Of...de la grădiniță,dar apoi m-am mutat și am pierdut legătura cu el. Iar acea poză e înainte de ceea ce eu numesc ceartă adevărată.

-Înțeleg. Oricum,a trecut prin multe. Tatăl lui a murit când era mic,cică ar fi înșelat-o pe mama lui,Sarah.

*Ok...asta e nouă... Adam nu mi-a zis nimic.*

-Cine știe,fiecare om are o poveste de spus.

-Ai idee cum a murit tatăl lui? 

-Nu,a spus că nu are idee. De ce?

-Curiozitatea. zic iar apoi primesc un mesaj,dar sunt tras brusc de mâna stângă.

-Cameron,ce ea asta?!spune Yvonne arătând spre tatuajul meu. *O,super,m-a prins. Minunat*

-Yv,lasă-mă puțin.

-S-o crezi tu pe asta. Ce e cu asta Cameron? "LAD"?

Mi-am luat telefonul și am citit mesajul. Avea număra ascuns,dar inima a început să-mi bată cu putere când l-am citit. "Ai grijă,Rivers,ți-am aflat slăbiciunea. Nu mai poți nega,avem dovezi clare și 100% adevărate. Nu te juca cu noi. Mereu te vom urmări,iar fata ta va avea de suferit pentru trecutul tău.-C". 

-Cameron,aștept! Nu mă mai lua cu "nu e nimic,crede-mă" pentru că nu te cred. E legat de tâmpenia de SFD sau cum se numea?

-De unde ai auzit de SFD?

-Carl m-a amenințat. A zis că e vina ta și a celor din SFD pentru moartea surorii lui. Ce înseamnă asta?

Am oftat și m-am ridicat din pat. Trebuie să-i spun,măcar să se apere singură dacă nu sunt lângă ea. 

-Promite-mi că nu ai să fugi. E ceva serios,te are pe tine în centrul atenției,așa că te rog să ascuți bine tot ce-ți spun. Ea a dat afirmativ din cap și am realizat că nu minte. E una dintre puținele care au talentul de a fi citite în ochi,la modul cel mai sincer.

-Păi,tatuajul meu are legătură cu o grupare care face curse ilegale,Los Angeles District. Cei din SFD-San Francisco District-sunt rivalii noștrii. Ei se ocupă cu droguri și alte substanțe ilegale. Cineva din SFD a pus ochii pe tine,vrea să te rănească. Are legătură cu sora lui Carl,și cu moarte ei de asemenea. Fata aceea blondă din poze...era sora lui. Grace Willer. A murit...în urma unei curse și al unui pariu...Grace a fost...-zic și iau o gură de aer-iubita mea. Dar cineva din SFD a pus ochii pe ea și am devenit gelos. Într-un fel e și vina mea că a murit. Am iubit-o foarte mult,era cea mai importantă ființă din viața mea. Când am pierdut-o am jurat că fiecare fată pe care o voi răpi va fi o mică parte din răzbunarea lui Grace. 

Earning a loss ||Cole Sprouse F.F.||Where stories live. Discover now