-Capitolul 5-

39 3 2
                                    

Cum ar fi să oprim toate asta?

*sâmbătă*

Cameron POV

Zilele astea nu am dat pe acasă,am stat la pistă și m-am antrenat. Știu că sunt bun,nu era nevoie de antrenament,fac asta de 10 ani,dar trebuia să fiu sigur că-l bat pe Davis. Acum câțiva ani,din cauza lui și a unei curse,am avut un accident și am avut și victime,iar de atunci nu l-am mai văzut. Dar am jurat că mă voi răzbuna pe el,dar voi răzbuna și moartea lui Grace. De data asta am să pun în joc ceva ce îl va răni pe Adam,așa cum și el m-a rănit și mi-a luat tot.

Adam POV

Ieri am mers acasă la Yvonne după ore,iar mama ei a spus că nu are idee unde ar putea fi. Până și Harry s-a panicat când a aflat și m-a pus să sun la poliție. Dar am impresia că e ceva în care ar fi mai bine să nu implic poliția,sunt 100% convins că e mâna celor din LAD. Cameron a fost prost și din cauza lui LAD a pierdut 3 oameni destul de importanți,iar acum caută să se răzbune pe cei din SFD. Nu am nicio vină pentru accidentul de acum 3 ani,a vrut să se dea mare și a greșit o singură mișcare,care i-a fost fatală lui Grace Willer. 

-Ce ai de gând,Adam?spune Dominic.

-Nici nu știu,crede-mă. Dominic,cineva răpit de ei poate fi scos?

-Nu. Nu ai cum. De când Willer l-a adus pe Cameron,nimeni nu mai scapă de acolo. E pur și simplu peste tot. Și dacă vine vorba de "fetele lui Cameron" nici să nu te gândești. Nu las să te omoare Rivers!

-Nu voiam să fac asta. E doar o întrebare.

-Adam,uite,trebuie să o faci. Câștigă cursa. Lasă trecutul și tot ce ținea de fata aia în spate,ei sunt dușmanii noștrii iar Cameron ți-a arătat asta. Dacă ai să-l bați,San Francisco District va prelua ceea ce aveau ei până la jumătate. 

Dominic are dreptate. De când a apărut Cameron,LAD a ajuns aproape o monarhie,iar Rivers prea se dă deștept. Trebuie să-l bat,în plus așa voi putea afla ceva despre Yvonne. Faptul că nu a dat pe la școală,dar nici acasă,mă îngrijorează. Sunt sigur,Rivers și ai lui au pus ceva la cale,iar dacă el nu a învățat nimic după moartea lui Grace,nu va învăța niciodată.

Am stat încă 3 ore ca să-mi dau seama ce mișcare ar putea face idiotul ăla,dar nu am realizat prea multe. Oricum,la următoarea greșeală,am să fiu eu cel care îl rupe în bătaie,să vadă durerea și umilința pe propria lui piele. Eram pe pista,rezemat de Porsche-ul negru metalizat,și mă gândeam cât de mult a trecut de ultima dată când am pus mâna pe volan și piciorul pe pedala de accelerație. Jumătate de LA e aici,chiar dacă asta e ilegal și dacă te-a prins poliția,înfunzi pușcăria-nici cauțiunea nu te ajută. Apoi l-am văzut cum venea spre mine,și simțeam că ceva e necurat în mintea lui.

-Davis,nu ți-ai luat Ferrari-ul? Sau ți-e că iar pierzi.

-Nici tu nu ai renunțat la obiceiul de a purta căciulă la 35°?

-Măcar eu nu m-am făcut de râs și nu am fost arătat cu degetul. Și nici nu am fost numit "criminal".zice și se apropie de mine.

-A fost vina ta. Doar vina ta. Grace putea trăi dacă nu făceai tu acel pariu.

-Nu,Adam,a fost vina ta.Te-ai băgat peste ce era al meu,nu renunț așa ușor!

-Fata asta nu era un pariu. S-a băgat între noi 2,prietenia noastră era normală până la ea.

-Greșești,tu trebuia să accepți că nu te iubea.

-Tu ai forțat-o să facă asta! Ea venea la mine ca să scape de tine. Știi că nu am vrut să-ți iau fata.

Earning a loss ||Cole Sprouse F.F.||Where stories live. Discover now