-Capitolul 7-

32 3 0
                                    

În loc să fiu bine cu tine,trebuie să fug de tine

Yvonne POV

Am încercat să dau cumva de Adam,am luat laptopul Ellei și i-am trimis mail-uri,dar nu a răspuns la niciunul. Dacă nici el nu-mi răspunde,nu am să aflu nimic. Cameron nu are de gând să-mi spună nimic,doar o să-mi spună să tac. Pur și simplu mi-a ajuns. Deși sunt de o lună aici,parcă o iau razna,mereu văd vreo fată lovită sau plânsă,la petrecerile din casa asta e plin de drogați-iar Cameron mă încuie în cameră,de parcă aș avea 4 ani-iar dacă nu ești atentă poți fi violată ușor de toți bețivii și drogații ăia. Era ora 12 noaptea,Cameron nu venise,iar mie mi-era somn. Stăteam trează ca să îl aștept,nu vreau să știu de unde va veni și ce va face,omul ăsta e mai schimbător ca vremea. *Măcar vremea o mai prezici,pe Cameron și stările lui nu*. Încă mă întreb ce a fost în mintea lui când m-a sărutat. Nu îmi dau seama dacă a fost la mișto,dacă vrea să se culce cu mine sau dacă vrea doar să mă facă să-mi iau mintea de la poza aia. El nu ar putea iubi,fata aia blondă cred că a fost demult,dar sincer un om ca el nu are sentimente decât pentru propria persoană.

-Se pare că ai ascultat. Mai deșteaptă decât credeam.spune Cameron și închide ușa.

-Credeam că nu mai vii. 

-Nu scapi așa ușor de mine. 

-Nici nu am cum,mă cam ții închisă în camera asta de săptămâni.

A început să se dezbrace,dându-și jos geaca de piele și tricoul,iar apoi s-a pus lângă mine,lăsând doar veiozele aprinse. 

-De ce m-ai pus să stau după tine?

-Întrebare pentru întrebare.

-Ce?

-Tu mă întrebi ceva,îți răspund sincer,iar apoi invers. 

Ce doamne să-l întreb? De ce m-a sărutat? Ce ascunde? De ce nu mă lasă acasă? Ce vrea să-mi facă?

-Haide,Yvonne,mai repede.

-Era Adam,nu?

-Da...Acela era Adam. Acum eu.

*Nu puteai să întrebi ceva mai important?*. O,mai taci.

-Spune.

-Cine ești tu de fapt? Vreau să știu tot.

-Dar eu nu te-am întrebat asta.

-Trebuia să spui asta mai devreme. Acum zi.

-Păi...Eu vin din Florida,mama mea a divorțat acum 5 ani de tata. Avea un amant iar tata i-a găsit într-o după-amiază. El a vrut să salveze căsnicia,dar mama voia banii amantului,nu iubirea tatei. Ea a câștigat custodia mea,și când aveam 13 ani m-am mutat în California,pe bani lui Gerald,amantul mamei. Mama a rupt orice legătură cu familia mea,iar pe tata nu l-am mai văzut de 5 ani. Nici măcar nu am mai vorbit,mama efectiv i-a interzis să mă caute. M-am împrietenit cu Adam,Harry,Adele și Lariss în clasa a IX-a. Între mine și Adam s-a format o prietenie strânsă,şi chiar dacă am fost împreună în clasa a X-a,nu am simțit decât o mică scânteie,dar îl iubeam și îl iubesc ca prieteni. Și nu sunt foarte sociabilă,dar mă atașez de prietenii mei la maxim,mai fumez ocazional și știu că și tu fumezi. Te-am simțit.

-Eu ți-am zis fată deșteaptă pe bune. Acum ești fericită?

-Um...Cameron...zic timidă iar el se uită la mine. Ochii lui verzi îmi dădeau o senzație stranie,dar în același timp mă făcea să mă simt bine.

-Te ascult.

Nu știu ce era în mintea mea,dar m-am apropiat de el și l-am sărutat. Mi-am pus mâna pe obrazul lui,iar el m-a pus în poala lui,rezemându-se de tăblia patului. Nu puteam să mă opun,dar el nici atât. Nu pricepeam ce era cu mine,pur și simplu m-a împins ceva din interior să fac asta. S-a oprit și și-a lipit fruntea de a mea,mângâindu-mă pe obraz. 

Earning a loss ||Cole Sprouse F.F.||Where stories live. Discover now