Capitolul 26

3 0 0
                                    

Intre munca, Amelia, biserica si iar, Amelia, fratele meu a ajuns de nerecunoscut. Acum, chiar e slăbănog, cum ii placea lui Ben sa ii spuna.

Au trecut vreo cinci saptamani de la ultimul incident, iar Johnny sta inca in casa lui Ben, ceea ce e cel mai uau lucru.

Cand se va trezi Amelia si va afla toate astea, pana si ea va ramane uimita.

Ma plimb pe faleza de cateva minute, e asa relaxant dupa munca. Spre deosebire de Johnny si ceilalti, am reusit sa primesc un contract bun la o statie de cercetare. Macar lucrez in domeniul meu, dupa toata tevatura aceea.

Reed sta pe o banca si citeste ziarul. Ma asez langa el si ma apropii pentru a vedea titlul.

- " Marea debandada ", aveau titluri mai bune pentru noi mai demult. spun incercand sa scot un zâmbet de la el.

In schimb, ofteaza, bravo Susan!

- Mi-as dori sa nu mai fie nicio stire, mangaie usor chipul Ameliei din poza dinainte de decolare, si sa fie ca inainte...

Inelul lui de logodna strălucește puternic din cauza soarelui. As putea spune la fel despre sentimentele sale pentru ea...

- O sa se trezeasca. e tot ce pot spune.

- Stiu, Ame este puternica. Dar nu-mi pot explica, de ce? Am fost cu totii in acea camera, eu cu Johnny ne-am trezit ultimii, impactul a fost mai dur pentru noi, dar ma asteptam ca maxim intr-o luna sa isi revina...

- Stiu ce spui, Ben era singur în afara navetei, cand geamul s-a spart... Si e inca bine... S-a trezit primul... Chiar nu stiu ce sa spun, Reed, vreau sa se termine asta.

Ii strang mana cu putere, as vrea sa inteleaga ca nu e doar un gest de consolare. Sa inteleaga ce simt. As fi disponibila pentru el oricand, numai sa o uite. Sa ma iubeasca pe sfert cat il iubesc eu.

Sunt egoistă ca vreau sa le stric relatia. Dar, simt ca Amelia inca il iubeste pe Johnny. Sunt facuti unul pentru altul, doar ca sunt la fel de orgoliosi.

Telefonul lui Reed suna, dupa mimica fetei lui imi dau seama ca ceva rau s-a intamplat. Daca Amelia a patit ceva, o sa ma torturez singura.

- Ben. e tot ce spune si pleaca.

Fantastic LoveWhere stories live. Discover now