5🍂Fuj je to🍁

634 47 2
                                    

Hide And seek [cz cover]




🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁




„Shit." zanadávala jsem. 
„Bojím se." přiznala Kamča, která seděla na zemi. 
„Co to bylo za holku s příšerně bílým obličejem a černými vlasy." nechápala stále, ale její otázku jsme ignorovaly a věnovaly se tématu: Co. Sakra. Budeme. Dělat!

„Ty Verčo... je tady v domě nějaký počítač nebo notebook?" zeptala se opatrně Daniela. Vyvalila jsem oči. Došlo mi to.
„Proč?" zeptala se kamarádka z tábora zvědavě. 
„Ben Drowned." řekly jsme najednou s Danny.
 
„Kdo to je?" zeptala se opět Kamika.  „není to náhodou ten elf, kterého jsem malovala?" já jenom přikývla.

Musíme vyhodit pojistky. Kde jsou?" zeptala se pohotově Danny. 

„Máme štěstí. V místnosti vedle. Vezmeme to ventilačkou, ale máme ještě jeden problém..." odmlčela jsem se. „...je tam ten počítač." řekla jsem a prstem ukázala tím směrem, kde byla ventilační šachta.

Vtom se otevřela skříň.

„Verčo, pomoc! Já se bojím. Slyšel jsem různé strašidelné zvuky." zapištěl brácha a strachy mě objal kolem krku. 

„Cos tu dělal?!" zasyčela jsem a on sklopil zrak k zemi. „Sledoval jsem tě a tvé kamarádky. Promiň." objasnil svůj náhlý příchod ze skříně.

„Jéé... Music Box!" zahvízdala Kamča a já s Dančou jsme se na ni otočily. V ruce svírala malou krabičku a chystala se otočit klikou. 
„KDE JSI TO VZALA!" zakřičela Danča. 
„ZAHOĎ TO!" zařvala jsem pro změnu já. Vyrvala jsem ji tu Satanovu skříňku s klaunem z rukou a se slovy "FUJ JE TO"  vyhodila z okna, které Danča na malou škvíru otevřela.

„Tady máte baterky, ať si můžeme posvítit, až vyhodíme pojistky. Jdeme." rozdala jsem rozkazy, vzala z poličky baterky a každému dala. Odsunula jsem kolečkovou židli a přidřepla jsem si k větrací šachtě.

„Šroubovák...je na stole." řekla jsem a Kamila mi dala do ruky šroubovák. „To se ti normálně na stole válí takovéhle nářadí?" nechápala holčina z vedlejší třídy. „Ano. Tak víš co, když se ti rozpadne knihovnička, tak nemusíš otravovat taťku a spravíš si ji sama."

Začala jsem odšroubovávat šroubky, které držely 'vchod do ventilace'. Kamča mi pomáhala a druhá dívka hlídala, zda je čistý vzduch.


🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁





Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum