9🍂Jeff the Killer🍁

622 37 4
                                    

Média: Among the sleep




🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


Probudila jsem se na židli v  místnosti, kde byla tma, a tak jsem neviděla ani na krok. Chtěla jsem pohnout rukama a protáhnout se, ale byly svázané provazem. Co to? Mé oči si po chvilce zvykly na tmu a já si všimla stolu kousek ode mě. Byly na něm rozložené nože, sekery snad všech velikostí. Děsilo mě to.

Otočila jsem hlavou a mohla se tak podívat na bratra pověšenými řetězy za zápěstí ve vzduchu. Od levého spánku mu tekl pramínek krve. Usuzovala jsem, že to je krev, protože tam měl takový tmavší flek. Nehýbal se. Buď spal nebo byl mrtvý. Ani se mu nedivím. Takový náročný den. Taky bych z té bolesti omdlela.


Vtom se ozval hlas a mým tělem projel mráz. „Jdi spát." ozvalo se kousek od bráchy. Podívala jsem se tam. Stál tam on, v celé své takzvané kráse. Dlouhé černé vlasy vynikaly na jeho bílém obličeji. Bílá  mikina byla potříštěna pár kapkami rudé tekutiny— krví.

Otočil mou židli směrem k bratru a přišel k němu. Nemilosrdně mu vrazil kudlu do břicha. Vypískla jsem. „Redroom." zašeptala jsem. On jako  dělá vraždu v přímém přenose?! Bratr otevřel doširoka oči, ale hned je zase zavřel. Bolestí nemohl ani ječet.

Druhý nůž mu vrazil do zad a 3. nožem mu na tváři vyřezal úsměv. Ostatně, tak jako to dělá vždycky. 
Bratrova hruď se přestala hýbat a přestal se jakkoli bránit a křičet- zemřel. Já byla vyděšená, co mu to jenom udělal??????

Náhle se otevřely dveře a v nich stála černovlasá dívka s maskou. Panebože.
„Nechoď spát, neprobudíš se!" křikla a Jeff se začal smát jako totální psychopat. Pardon, on to je psychopat.



🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now