6🍂Ventilačka🍁

620 38 3
                                    

Média: Outlast song (DaGames- Lost in Dark)



🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


Lezla jsem poslední, protože jsem musela bratra tahat dopředu. Bál se a tak byl schopný všeho. I utéct. Šroubovák jsem poslala po Vojtovi (mému bratru) dopředu až k Danče, která se plížila šachtou jako první. Ta pomalinku šroubovala východ, i když to šlo docela těžko.


Kamča, která lezla jako druhá, jí svítila baterkou. Odložila potichoučku poklop šachty a vylezla ven. Pomohla Kamike na nohy, bratr ze šachty spadl na zem- moji vinou ne-, jenom jsem ho vystrčila- a následně jsem se z šachty vykutálela já.

Pro informaci. Místnost s pojistkami se nacházela hned vedle místnosti, kde to všechno začalo, ale šachta vedla trochu delší cestou.


Z mého přemýšlení mě probudil zděšené nádechy všech přítomných. To, co jsem viděla, mě docela dost vylekalo. Obrazovka počítače.... svítila zeleně!

„Rychle!" řekla Danča a já přiběhla k pojistkám. Otevřela jsem dvířka a podívala se na ně lépe. Rukou jsem otočila asi 4 pojistkami a náhle byla v místnosti tma.

A BEN Drowned taky nikde. Tedy... Myslela jsem si to...a ostatní taky.
Rozsvítili jsme baterky.

„EEee...? Verčo? Tam v koutu místnosti svítí nějaké červené světla či co..." zaťukala mi na rameno Kamila a Danny tam posvítila.

V temném rohu místnosti seděl blonďatý chlapec s elfíma ušima. V černém bělmu  mu svítily červeně čočky. Všichni, i s Vojtou jsme vyjekli. Sledoval nás svým typickým škodolibým úšklebkem.


„Pozdě?" zakoktala Kamča a Danča potvrdila.

„Pozdě."

„Co budeme dělat?!" zapištěl bratr a přitiskl se ke mě víc.

„EEee....? Plán *BÉ*?" řekla jsem tázací větou.

„A to je co?" zeptala se Kamča nechápavě.

„ZACHRAŇ SE KDO MŮŽEŠ!" zakřičela jsem a vzala z poličky vodní pistoli. Ano, tahle místnost byla vlastně takový kumbál. Skladovaly se tu různé věci, od vysavače, přes fotbalový míč až po náhradní matraci.



🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now