25🍂Policejní záznam🍁

552 41 19
                                    

Média: Saw 1-8 trailer


🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁





Epilog






Dne 18.11 2017 byla nalezena mrtvá dívka v místním blázinci, která se i přes určitou bolest usmívala. Podle tamních lékařů a personálů se předávkovala léky na uklidnění, které musela brát 3x denně.  Jméno tohoto případu dostalo po jméně dívky, Veronika.

Na místě činu byly také nalezeny tyto předměty: 
Plyšový medvídek, rozsypané bonbony na chodbě. A byly zde i podivné malůvky na okně dětského pokoje. Shozenè kyvadlové hodiny u předsíně, zničený počítač, bassebalová pálka  válejicí se na zahradě, rozbitý počitač- zřejmě s ním bylo praštěno o zem. Mezi dvěma pokoji byly odšroubované kryty od ventilace,....
 
Ze všeho nejvíc nás ale zajímala mrtvola ve sklepě, která měla vyříznutý úsměv a oční víčka. Podle obžalované se jednalo o jejího bratra, kterého zabil psychopat jménem Jeff the Killer, což je nemožné, protože jak by mohla neexistující postava někoho usmrtit. Myslíme si tedy, že obžalovaná trpí schizofrenií. Je dosti pravděpodobné, že svého bratra obžalovaná usmrtila pomalou smrtí, vzhledem k počtu nástrojů, co se na místě činu našly. Dále jsme se dozvěděli, že se v domě měly nacházet ještě dvě další dívky, ty se ale zatím nenašly. Jen jejich osobní věci v horním patře domu. Je možné, že je taky usmrtila obžalovaná, to už se ale nedozvíme, protože tez blázen už není mezi živými.

Případ uzavřen. Obžalovaná trpí psychickými nemocemi až to došlo k vraždě a nakonec i k sebevraždě...








Konec







🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁





Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now