15🍂Stalker🍁

482 37 3
                                    

Média: Eyes, The horror game



🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Vtom mi přišla další esemeska. 
"Stále tě vidím..."  podívala jsem se na nebe. „Už zase, kurva?! Začíná to být trapné." ulevila jsem si potichu. Byla už noc a na nebi zářily hvězdy. Můj pohled sklouzával postupně dolů a vtom jsem "to" spatřila.


Maska na obličeji a kapuce od mikiny na hlavě. Stál v rozsvíceném pokoji a zřejmě  se pod maskou usmíval. Bloody Painter. Pan umělec. Doslova.

„Kurva." zachraptěla jsem.

"Já tebe vidím taky, more!" Jakmile si přečetl mou zprávu, zvedl pohled od telefonu na mě a naklonil hlavu na stranu. Ukázala jsem na něj prostředníček a uslyšela za sebou kroky.

Do you wanna play with Annie Dolly?“  pomalinku jsem otočila hlavou a spatřila oči svítící ve tmě. Jedno modré jako nebe a druhé rudé jako krev. Jenže já mám vždy eso v rukávu (pozn. autora: a doslova a do písmene. A jako na důkaz pravdy vytáhne pikové eso xD)


Popadla jsem rychlostí světla baseballovou pálku a udeřila ji do břicha. Padla na zem a já začala zdrhat. Zvedla se na nohy a pronásledovala mě. Otočím se a baseballku roztočím jako bumerang na její obličej.

Strefila jsem se a Annie Dolly padla k zemi omráčená. „Mise completed." řekla jsem. Zastavil mě srdcervoucí křik. 

„Danny! Vydrž, už jdu!" řekla jsem odvážně, ale odvaha mě přešla, jakmile jsem viděla další scénu. Kurva, zase. To nemůžu mít chvíli klid?!


🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ