22🍂Kamilo?!!!🍁

467 35 4
                                    

Média: Smiley trailer


🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

„Jdeme!" zavelela a já překročila na zemi ležícího počítačového gemblera.  Utíkala jsem za ní a ohlédla se. BEN už na zemi neležel. Co to?!

Zase se rozpixeloval na ty svoje miniaturní kostičky nebo co?! Právě jsme probíhaly kolem místnosti, kde jsme se poprvé setkaly s tím elfem, když vtom Kamča (a já sama nevím proč) zakřičela: „Zeldo! Kde máš princeznu?!"

Ale to neměla dělat! Sakra! Já bych to taky neudělala. Z bezpečnostních důvodů. PROTOŽE HNED NA TO se v otevřených dveřích objevila ruka stáhla Kamilu k sobě. Já zabrzdila a vběhla do pokoje přímo za nima. „NEEEE!" zakřičela jsem.


BEN se jí snažil k sobě stáhnout do počítače, ale Kamila se zatím úspěšně bránila. Kopala, škrábala, kousala, ale BEN jako by necítil bolest.


Nastavil proti mě dlaň a nějaké kouzlo či magie mě odhodila na chodbu. Nazazila jsem zády až na protější stěnu. I přes bolest v pravé ruce jsem se rychle zvedla. Dveře se prudce zabouchly a jak jsem lomcovala klikou, nešly otevřít.

„Ten parchant je zamkl." prolétlo mi hlavou.


Dala jsem ucho na dveře zaposlouchala se.

„Dej ze mě ty svý pracky pryč ty jeden trolle!" křikla hokčina a BEN se zasmál.
„Víš vůbec jaký je rozdíl mezi trollem a elfem?!" zavřískal.

„Ano, žádný rozdíl! Oba dva smrdí jako týden... ne dva týdny staré ponožky a navíc... jeden je větší kretén než druhý." křičela dál jako pominutá. Neměla by ho provokovat, ale proč ne, když se nám podaří ho porazit.

Jo Kamčo! Dej té sviňi co proto!" zakřičela jsem a zalača do dveří třískat. Jenže pak jsem už neslyšela nic. Jenom Kamčino křičení a volání o pomoc. Lomcovala jsem klikou jako o život, ale ono prostě nic.

Ten šmejd! Musím je vyrazit.  Udělala jsem tři kroky zpátky a rozeběhla jsem se. Když jsem se připravovala na náraz, dveře se samy otevřely.


🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat