24🍂Policejní houkačky🍁

440 39 4
                                    

Média: The Forest trailer




🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁




Vyrvala jsem počítač ze stolu a hodila jej na něj. Ten jenom zaječel a svalil se na zem. Ječel bolestí a já toho využila. Na chodbě stál ještě Laughing Jack, na kterého jsem hodila pár jeho vlastních bonbonů a zdrhala dál.

Popadla jsem nůž a vyřezala si do ruky dvě čárky. Ani nevím proč. Snad abych si uvědomila, zda to byl sen nebo ne. A soudě podle krve stékajíc mi po dlani bych řekla, že se toto skutečně stalo.

Vyběhla jsem z domu a oslepila mě zář. Zablesklo se. Dunivý hrom projel zemí (pozn. autora- Vážně nevím, jestli tato věta dává smysl). 

Najednou nikde nikdo, jenom já a všude bílý prostor. Jsem snad v nebi? Vše zase zmizelo a já opět stála před mým domem. Něco bylo ale jinak. Slyšela jsem zvuky policejních houkaček a slyšela

Stát!"         „Vzdejte se!"



Na sobě jsem ma zakrvácené oblečení a v ruce nůž. Spacifikovali mě, ani jsem se nebránila a  okamžitě mě vezli na stanici. Naposledy jsem se podívala na můj dům, kde nebylo ani živáčka. No váżně, nikde se neválela ani neschovávala žádná creepypasta. Ani Agnes se už nekoupala v bazénu.


Podívala jsem se na svůj pokoj a co nevidím. Smajlík nakreslený krví. Bloody Painter! Takže se to se to stalo a holky jsou mrtvé. Ukápla mi slza po obličeji a ta stékla po mé ruce až k dvěma zářezům. Rána poté zaštípala. Rozvlykala jsem se znovu.



Ani jsem se nenadála a už jsem seděla u výslechu. Z tohoto místa mě okamžitě převezli do psychiatrické léčebny. Prej jsem se nervově zhroutila, ale kdyby to sen byl, tak co ten smajlík u mě v pokoji na okně a co ty krvavé rány na mé ruce, kde zmizely mé kamarádky...a kde zmizel můj bratr?!!!!




LIDI, COPAK TO NECHÁPETE, TO NEBYL SEN!!!!




🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat