14🍂Brigoška v Mekáči🍁

479 35 8
                                    



🍁🍁🍁🍁🍁🍁


Zkusila jsem změnit skrýš a schovala jsem se. A pak mi došla jedna nemilá věc. Vždyť můj bratr je mrtvý.  Sama jsem ho viděla umírat. Po tváři se mi svezla slza. A za ní další. Utřela jsem si oči do rukávu mikiny. Buď mají jeho telefon a nebo si z něho udělal Puppeter svou loutku. Mobil zase zapípal.

"STÁLE TĚ VIDÍM." Přečetla jsem si esemesku. Naštvala jsem se a odepsala mu.
"Pokuď tě baví otravovat lidi, tak ti řeknu jedno. Je to trápné. To jdi radši do Mc'Donalds vytírat záchody!" odeslala jsem to a zavolala Kamče.


Kupodivu to zvedla hned. „Ano?" zeptala se udýchaně. „Tak jak? Kde jsi?" zeptala jsem se, že je v pořádku. „EEeee... jsem v pořádku....zatím. Na stromě?" říkala udýchaně jak se snažila popadnout dech.

„Na stromě?" podívala jsem se směrem k lesu a opravdu. Kamila se krčila asi na 2. nejnižší větvi (asi takových 5-6 metrů nad zemí) a kolem stromu dole poskakovala malá Sally. Kvůli její výšce nedosáhla ani na 1. větvičku.

„Dobře...Hlavně klid. Neviděla jsi někde Danielu?" zeptala jsem se nejtišším hláskem, jakým jsem dovedla. „Myslím, že vím, kde je. Víš, jak máte popelnice, že jo? No, tak tam se krčí Daniela a...ale Annie Dolly nikde nevidím. Kde jsi ty?" ptala se dál.


„No... Vidíš ten smrk u nás na zahradě? No, tak ta černá černá osoba... tedy ta osoba v černém oblečení s kapucí na hlavě jsem já. Pořád mi přicházejí esemesky z bratrova mobilu, ale ten je mrtvý. Zabil ho sám Jeffrey Woods." řekla jsem ji a najednou se spojení přestalo fungovat až se úplně přerušilo.

🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now