10🍂Konflikt Trojice zabijáků🍁

561 40 6
                                    

Média: Jason theme song



🍁🍁🍁🍁🍁🍁



„Uvidíme, kdo tu holčinu zabije dřív. Ale říkám ti, já budu první." zasmál se a chystal se mi vrazit nůž do břicha, když v tom na něj skočila ta dívka. Poznala jsem ji. Byla to Jane the Killer. Začali se tam navzájem rvát a vytrhávat vlasy, parkrát se i pořezali. Řvali u toho jako na lesy a rvali se jako malé děti na pískovišti o hračku.

Dostala jsem nápad. Ruka mi zabloudila v zadní kapse u kalhot. Šikovně jsem si vytáhla můj záložní plán. Kapesní nožík. Pomalinku jsem začala řezat provazy. Ti dva tupci si toho ani nevšimli. Chvíli mi to trvalo, ale když jsem ty provazy sundala, musela jsem si protáhnout zápěstí.

Ještě nohy. Řekla jsem si v duchu. To bude fuška. Uvolnit si nohy tak, aby si mě nevšimli. Však naděje umírá poslední. Zatímco se ti dva rvali jako děti o hračku, jsem si rozvázala i nohy. Zrovna se prali v nějakém temnějším koutě místnosti, když vtom jsem uslyšela zvuk otevírání dveří.

Vzhlédla jsem vzhůru a Jeff a Jane se přestali rvát. Ve dveřích stála... 
„Jeffy? Co tu dělá ta šlapka?" zeptala se.
„Jane si myslí, že tu holku zabije dřív než já." zaskřípal zuby Jeff. Jane popadla ze země nůž a rázek ho držela černovláskovi u krku.
Jeff se zasmál a loktem ji poslal k zemi.

„Já ji chci taky zabít." zaradovala se dívka s fialovou mikinou, Nina, a na důkaz své touhy vraždit vytasila nůž. Jane zavrčela a už stála na nohách. Dala Jeffovi pěstí do jeho velmi krásně zohaveného obličeje a už se do sebe pustili všichni tři. Panečku, to bych si mohla natočit, ale jako napotvoru jsem neměla mobil. A taky si chci zachránit krk.


Já zakoulela očima a co nejnenápadněji zmizela z místnosti. Ti tři idioti si mě ani nevšimli. Začala jsem utíkat. Zdrhala jsem po nějakých schodech a výjdu na chodbu, kde naštěstí není žádný vrah ani psychopat a bla bla bla.


„To jsem celou dobu byla jako ve sklepě?" zeptala jsem se sama sebe.
„Pomoc!" zakřičel mě známý holčičí hlas z venku.
Kamča.
„No...do prdele." ulevila jsem si.


🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now