11🍂Baseballová pálka🍁

559 39 3
                                    

Média: Freddy Krueger theme song

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


Popadla jsem basellovou pálku mého (již mrtvého) bratra, která se opírala o skříňku ve verandě a vyrazila jsem hlavní dveře. Venku, kousek dál na zahradě, se na zemi plazila Kamila a nad ní se skláněla Veronica. Chystala se jí vyrvat srdce z hrudi. Tak jak to dělá obvykle.

„Chci vidět tvou vnitřní krásu." zasmála se a najednou upadla omráčená na zem. Proč? Protože jsem ji uhodila pálkou.

„V pohodě?" zeptala jsem se jí a pomohla jí na nohy.  Ona jen vyděšeně přikývne. Nezmohla se na slovní odpověď.

„Dobře...teď musíme najít Danču a zařídit, aby všechni ti vrazi zmizeli." řekla jsem ji a jako na zavolanou se ozval Dančin řev. 

„U bazénu." řekla jsem a s Kamčou v závěsu a baseballovou pálkou v ruce běžela k bazénu, do kterého jsme skákali. Ještě teď jsem trochu mokrá.

Na okraji bazénu stála Daniela a vedle ní stála v celé své robotické  kráse  Agnes. Stála ke mě zády, tak jako Veronica, takže mě neviděla. Danča si mě všimla a já ji ukázala, že na tři uhne na stranu. Začala jsem na prstech ukazovat čísla.

Nejdřív 1... pak 2... a když jsem ukázala 3..., utekla na stranu. Agnes nestačila ani pořádně zareagovat a už se  koupala v bazénu. Tedy, ona je takový "polorobot" a voda je tak trochu vodivá, že? Takže začala zkratovat. U toho z ní létaly všelijaké nadávky.

„Jdeme!" vydala povel Danny a ukázala na nově přicházející katastrofu. 

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Noc, kdy ožily creepypasty ✔️Where stories live. Discover now