Hoofdstuk 27

3.9K 376 151
                                    

''Alles komt goed lieverd, niet stressen'' zeg ik. ''Nourdinne, ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil niet bij je weg en ik wil ook niet dat Ahmed iets overkomt'' zegt ze zacht met betraande ogen. Het breekt me om haar zo te zien. Kunnen mensen ons gewoon niet met rust laten. ''Je gaat niet weg bij mij en Ahmed is veilig'' zeg ik. ''Ik hou van je Nourdinne'' ''Ik ook van jou Bouthaina. Meer dan je denkt''.

Ondertussen is ze in slaap gevallen op mijn schouder. Ik til haar rustig op en breng haar naar dr kamer. Ze heeft zoveel gehuild en dat doet me pijn. In een korte tijd is ze mijn alles geworden. Ik kan gewoon niet zonder haar. Haar ouders zijn gek. Ze mogen Bouthaina met geen vinger aanraken want ze is van mij. Ik snap dat het haar ouders zijn, maar ze wilt het niet! Dan ga je haar toch niet dwingen. Pfff Ya Allah waar gaat deze wereld heen...Misschien moet ik haar gewoon meenemen naar een veilige plek. Ergens waar niemand ons kan storen. Alhamdulillah heb ik nu het geld wel voor.

Ik ga op de bank zitten en denk aan alles. Ik ben 24 jaar oud. Een jongeman die zoveel heeft meegemaakt in zijn leven. Een man die gebroken werd door zijn eerste liefde. Een man zonder ouders. Ik ben gewoon te zwak voor deze wereld. Enige wat mij in leven houdt is Bouthaina. En Ahmed natuurlijk mijn lieve zoon. Meeste 24jarige mannen hebben zelf een eigen bedrijf of een goeie werk of noem maar op. En ik? Achja... Ik ben gewoon een zwake man. Hoewel Bouthaina probeert om mij een streke man van te maken, het lukt niet. Ik probeer het ook. Maar mijn verleden achtervolgt mij. Slechte verleden met mijn ouders. En Samira...

Maar ik moet Bouthaina gelukkig maken. Ik heb alles over voor haar. Ik moet en zal haar beschermen tot mijn dood. ''Nourdinne'' hoor ik achter me. ''Hey, ben je niet gaan slapen?'' vraag ik haar. ''Ik kan niet meer slapen'' zegt ze en komt naast me zitten. ''Waarom ben jij nog wakker?'' vraagt ze. ''Ik was even aan het nadenken'' ''Over wat?'' ''Om te verhuizen naar een plek waar niemand ons stoort'' zeg ik. Ik ga goed liggen zodat ik mijn hoofd op haar schoot kan leggen. ''Maar... dat gaat niet zo makkelijk'' zegt ze zacht. ''Het komt wel goed, geloof me. Niemand komt aan jou'' zeg ik en pak haar hand vast.

''Waarom ben je zo lief'' glimlacht ze. "Waarom ben jij zo perfect" zeg ik waardoor ze blozend weg kijkt. "Als ik later In Sha Allah een dochter krijg, wil ik haar graag Dunya noemen" zeg ik plots. Ze kijkt me lachend aan. "Denk je nu al aan kinderen" grinnikt ze. "Ja, kinderen met jou toch. Ik wil 8 meisjes en 11 jongens" "Oh my god Nourdinne" zegt ze verlegen. "Grapje lieverd. Het maakt niets uit hoeveel jij mijn kan geven" zeg ik. "En... nee laat maar. Zullen we slapen?" "Wat wou je zeggen?" "Niks kom" zegt ze. "Bouthaina" zeg ik. "En als ik geen kinderen kan krijgen? Ga je me dan verlaten?" "Wat?! Nee natuurlijk niet! Zomaar praat je onzin. Ik weet niet hoevaak ik dit moet zeggen maar, ik zal jou nooit verlaten" zeg ik. "Beter voor je want ik..." "Ja? Zeg het maar" "Ik... ik kan niet zonder je" fluister ze. Mijn glimlach word breder. "Ik kan ook niet zonder jou mijn kleine prinsesje"

-

PP Moeder van Bouthaina
Ik wil gewoon het beste voor mijn dochter. Ze past perfect bij Omar. Hij is ook goed bezig met zijn 'geloof' net als Bouthaina dus perfecte stel toch? Ze moet sowieso niet eindigen met die Nourdinne. Hij is wel knap hoor! Echt een lekkerding maar hij heeft geen geld. Dus niks voor mijn dochter ookal is hij een lekkerding.

"Ik ga morgen wel naar haar toe" zegt mijn man. "Nee nee, je hebt haar 2 dagen gegeven" "Maar omar zijn vader wilt zo snel mogelijk" "Laat het gewoon! Laat haar die 2 dagen met die Nourdinne zijn" "Is goed" zegt hij. "Ik vind hem echt zielig. Hij heeft geen ouders, geen geld alleen een zoon. Wat gaat hij doen als Bouthaina bij hem weg gaat" lacht hij. "Hahahaha laat die zwerver joh! Er bestaan genoeg zwerver en daar is hij er 1 van" lach ik.

Mijn dochter gaat trouwen met Omar en dan wordt ze rijk!!!!...

••••••••

Wie weet een leuke boek?❤️

Of een leuke film/serie? Xx

❤️🌟

Het leven van Nourdinne (VOLTOOID)Where stories live. Discover now